Tips om Verwijder Schimmel Roos

Roos is de overtollige vergieten van dode huid, vaak geassocieerd met de hoofdhuid. Het lichaam ontdoet de huid op natuurlijke wijze in het kader van de verjonging proces. Typisch, de afgedankte deeltjes te klein om te zien. Degenen met roos, vinden echter dat dit ten sneller dan normaal, waardoor de huid afglijden in grote, lelijke klonten. De aandoening werd traditioneel aan factoren zoals stress, voeding, hygiëne, en over / onder het wassen het haar geaccrediteerd. Echter, heeft de wetenschap ontdekt een gist-achtige schimmel, Malassezia globosa, als de waarschijnlijke middel verantwoordelijk voor de meeste gevallen van roos.

Malassezia Globosa

Malassezia globosa voedt de huid de natuurlijke oliën. Werkwijze metaboliseren triglyceriden in de olie ontstaat een bijproduct genaamd oliezuur. Oliezuur dringt dan de bovenste laag van de huid, waardoor een ontstekingsproces dat huidcellen verplaatst. Malassezia globosa, en andere schimmels, gewoonlijk bewonen bepaalde gebieden van het lichaam. Het probleem van schimmel roos wordt toegeschreven aan de overmatige groei van dergelijke organismen.

Behandelingen

Shampoos die ketoconazol of selenium sulfide helpen om de hoeveelheid schimmel te verminderen op de huid, waardoor het probleem van de oorzaak. Selenium sulfide wordt ook in pilvorm inwendig gebruik. In extreme gevallen een interne oplossing, in combinatie met een topische oplossing kunnen de beste resultaten.

Gebruik actuele anti-schimmel middelen bevatten zinksulfaat en salicylzuur.

Koolteer (gevonden in de shampoo Denorex en Zetar) zal de productie huid verminderen, het verminderen van de verschijning van vlokken.

Het wassen van de haren in te wrijven alcohol bij het wassen, zal roos te elimineren.

Als u de wens een aanpak die het gebruik van chemicaliën niet nodig, er zijn een paar huismiddeltjes die effectief kan zijn ook. Een mengsel van gelijke delen limoensap en appel cider azijn kan worden gebruikt om roos te verlichten. Massage deze oplossing in de hoofdhuid voor een paar minuten, en vervolgens grondig gespoeld. Solliciteer drie keer per week voor de beste resultaten. Hetzelfde te doen met kokosolie heeft vergelijkbare effecten.

Tea tree olie heeft anti-schimmel eigenschappen en is bekend helpen verminderen roos bij aanbrenging op de hoofdhuid.

Multi-vitaminen bevatten B5, koper, ijzer en faba werk in de richting van het verminderen van de hoeveelheid schimmel op de hoofdhuid.

Het bereiken van Balance

Sommige mensen zijn meer vatbaar voor de overgroei van Malassezia globosa dan anderen, maar dit feit hoeft niet genereren zorg. Door een aanval roos naar de oorzaak, kan men opnieuw vestigen evenwicht in de hoofdhuid en elimineren de verschijning van overtollige huid.