Tips om Terapeutiske Afspændingsteknikker

Når vi føler angst, eller når vi er under selv små mængder af stress, vores krop reagerer på negative måder. Vi føler smerte og træthed; vi føler mentalt drænet, men vi kan ikke hvile. Når du føler på denne måde, kan du prøve nogle afspændingsteknikker. Disse teknikker kan lindre stress og hjælpe dig til at føle som dig selv igen.

Autogen træning

Ifølge University of Maryland Medical Center, en terapeutisk afslapning teknik er autogen træning. Autogen træning hjælper folk ind i en tilstand af dyb afslapning ved at stimulere deres sanser med fredelige lyde, billeder og dufte. Mens folk se, lytte til eller lugte afslappende stimulanser, får de at vide at forestille sig et fredeligt sted og tillade sig selv at føle som om de er i centrum for denne fredelige sted. Du kan opnå en autogen træning i dit hjem. Køb nogle afslappende musik, fortrinsvis instrumental (musik uden tekst), og købe en dvd, der viser beroligende billeder (f.eks fisk, der svømmer eller en brændende logs i en pejs). Lys nogle aromatiske stearinlys og tænde lyset lav. Sidde på eller ligge ned på sofaen og tage i alle de afslappende lyde, billeder og dufte. Hvis det hjælper, lukke øjnene og forestille sig din fredeligt sted. Fokus på de beroligende aspekter af dit miljø og føler stress smelte væk.

Progressive Muscle Relaxation

En anden teknik til at opnå en dyb tilstand af afslapning kaldes progressiv muskel afslapning. Til denne teknik, vil du bruge mindst 20 minutter og en rolig og stille sted at praktisere. Bær løstsiddende tøj til at holde behageligt. For de bedste resultater, skal du vælge en tid til at udføre denne øvelse og udfører den regelmæssigt på det valgte tidspunkt. For at bruge denne teknik, ligge ned i et behageligt sted. Spændt og slappe alle de store muskelgrupper i kroppen. Spændt muskler i 10 til 15 sekunder, og slip dem pludseligt. Start med dine tæer og arbejde dig op din krop. Når øverst, arbejde hele vejen ned igen.

Yoga Klasser

Yoga er ikke kun en fantastisk måde at udøve og øge fleksibiliteten, men du kan også bruge yoga for at indtaste en afslappet tilstand. Find en yoga klasse, der fokuserer på yoga for at slappe af din krop. Deltag klasser regelmæssigt. Hvis du ikke kan finde en klasse, købe en CD med begyndere yoga øvelser på det. Udfør øvelserne i et roligt og stille sted. Hvis du øver dig regelmæssigt, vil du bemærke, at din puls vil falde, din opmærksomhed og koncentration vil forbedre, og du vil have masser af energi. Årsagen er, at du vil blive lempet.