Tips om Naturlig Behandling för skabb

Som en mycket smittsam hudåkomma, är skabb orsakas av en parasit som gräver under huden. Människor från alla samhällsskikt kan få skabb. Den allvarligaste formen kallas norska skabb, vilket drabbar människor som lever i nära miljöer som vårdhem. För dem som vill gå den naturliga vägen och undvika kemikalier, naturliga botemedel överflöd som får dig skabb-free i veckor.

Naturliga Topiska behandlingar

Många örter och naturforskare tyder dödar skabb med tea tree-olja. Denna anläggning har antibakteriella och antiseptiska egenskaper, som är perfekt för att eliminera skabb. Blanda 10 ml av tea tree-olja med 90 ml trollhassel eller använd olja på egen hand. Efter att ha tagit en kall dusch och torkning, gälla över de infekterade områdena. Vänta 10 minuter innan du sätter på alla kläder. Neem olja är tillverkad av frukter och frön från Azadirachta indica anläggningen. Det finns två sätt som du kan använda denna olja. Tillsätt 100 ml olja i en sval bad eller blanda 50 ml med en anapestic grädde och sprids på huden. En mycket giftfritt förhållningssätt som är bra att använda på barn är en blandning av svavel och vaselin. Blanda 1 del svavel med 9 delar vaselin och sprids över huden. Håll blandningen på i minst 30 minuter innan du tvättar bort. Fördelarna med att använda dessa två ingredienser är deras breda tillgänglighet och barnvänliga icke-toxiska egenskaper.

Näringsämnen

Denna mikroskopisk parasit består din immunitet, vilket gör din allmänna hälsa nedgång. Ta ett dagligt tillskott och äta välbalanserade måltider. Undvik mat som ytterligare kommer att undertrycka ditt immunförsvar som socker, bearbetade livsmedel, raffinerat mjöl och mejeriprodukter. Det är en bra idé att begränsa koffein, eftersom sömn är redan svårt. Vitlök är mycket effektiv som en anti-parasit och antibiotika näringsämne. Nattljusolja används ofta för att läka alla hudinfektion inklusive akne. Zink är en av siffer en näringsämnen för vävnad reparera. Goldenseal kan antingen appliceras lokalt eller intas för att reparera kroppen. För att lugna irriterad hud, använd Calendula eller vallört blad.

Behandling

Ett av de värsta problemen i att behandla skabb är att det tar ett par veckor innan du ser förbättringar. Under tiden, rensa ditt hem av alla skabb och skabb ägg. Ta alla dina sängkläder och tvätta den i en kommersiell tvätt eller hemma. Använd några droppar Manuka olja för att säkerställa deras bortgång. Skabb anses vara en sexuellt överförbar sjukdom, därför är det oerhört viktigt att inte ha fysisk kontakt eller någon sover över. Vakuum mattor, mattor och mattor bad. Du kan köpa en populär parasit sprej kallas, Rid. Vänta inte på att dina skabb att bli värre. Behandla dina symtom med hjälp av naturliga behandlingar.