Tips om gewicht te verhogen

Er is een heleboel informatie die er zijn over hoe om gewicht te verliezen, maar niet zo veel over hoe om gewicht te krijgen op een gezonde manier. Of je nu een atleet op zoek naar grotere voor uw sport of gewoon iemand proberen om bulk-up voor het uiterlijk en de gezondheid te krijgen, zal dit artikel u voorzien van nuttige tips die u zullen helpen uw gewicht te verhogen zonder het verkrijgen van overtollig vet.

Voeding

De sleutel tot het verkrijgen van gewicht is om meer calorieën te consumeren dan je verbrandt per dag. Eet drie grote maaltijden en drie grote snacks tussen elke maaltijd om calorieën te voegen. Eten om de 2 uur zal je metabolisme te houden voortdurend bezig, waardoor uw lichaam om voedingsstoffen te metaboliseren en niet ongewenst vet op te slaan.

Lees de etiketten op alles wat je eet. Let goed op de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en calorieën in elke portie. Bovendien vermijd voedsel dat rijk is aan verzadigde of trans fats.These vetten bevorderen ongezonde gewichtstoename in plaats van een gezonde spiermassa.

Kies voedsel dat gezond is, maar toch hoog in calorieën, zoals aardappelen, vis, mager vlees, noten en zuivel. Bovendien, let op wat je drinkt. Ga voor sap, melk of een sportdrank.

Oefening

De gezondste en gemakkelijkste manier om gewicht te verhogen is op meer spieren te zetten. Omdat spiermassa zwaarder is dan vet, de optimale manier om meer gewicht te verbranden vet omzetten in spieren.

Lift gewichten drie tot vier keer per week. Workout programma's vereisen vaak de prestaties van de drie sets van 10 tot 12 herhalingen. Hoewel dit een impact hebben op spieruithoudingsvermogen zal hebben, het zal je niet groter te maken. Voltooi vijf sets van 05:55 herhalingen elk. De gewichten die in deze massa-bouwdozen moet 10 tot 15 kilo zwaarder dat die gebruikt worden in een 10-herhaling set.

Werken je spieren te mislukken zal de maximale hypertrofie of spiermassa toe te staan. Zorg ervoor dat u een spotter te allen tijde.

Onthoud dat niet alle spiergroepen dezelfde grootte. Om grotere sneller te krijgen, meer tijd werken uw belangrijkste spiergroepen, zoals de borstspieren, gluteus maximus en latissimusdorsi spieren nemen. Deze spier ketens hebben meer massa dan kleinere, zoals de biceps, schuine en onderarmen. Als je voelt dat je training wordt al voor de grote spiergroepen, maar probeer te focussen op kleinere spiergroepen zoals de kuiten, triceps en achter deltoids.