Tips om een ​​Frozen Shoulder Vermijd

Tips om een ​​Frozen Shoulder Vermijd

Frozen shoulder is de gemeenschappelijke naam voor adhesieve capsulitis. De schouder is een bal-en-socket joint, waarbij het uiteinde van het opperarmbeen past in de mof van de scapula (schouderblad). In een frozen shoulder, er verdikking en zwelling van het flexibele weefsel dat het gewricht omringt. Deze aandoening komt het meest voor bij mensen tussen de leeftijden van 40 en 60 jaar en komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Het begint soms na schouder chirurgie of een breuk van de arm. De incidentie is hoger bij mensen die lijden aan diabetes, hart-en vaatziekten, de ziekte van Parkinson en hyperthyreoïdie. Preventieve maatregelen kunnen worden genomen, in het bijzonder na de operatie en letsel.

Het herkennen van de Voorwaarde

Een persoon die aanleg voor het ontwikkelen van deze aandoening als gevolg van de aanwezigheid van een van de voorwaarden in verband met het - zoals diabetes - moeten uitkijken voor symptomen. Ze moeten advies in te winnen als ze merkt geen pijn of stijfheid wanneer bijvoorbeeld is ze tillen haar arm om haar haar te borstelen. Vroeg begin van de behandeling kan voorkomen verslechtering. Deze aandoening ontwikkelt zich langzaam, dus de eerste tekenen moet niet worden genegeerd.

Oefeningen

Uw arts of fysiotherapeut te raadplegen voordat u begint met sporten voor de schouder. Doe de oefeningen aan de andere kant, ook. Draai de arm in een slinger beweging, achteruit en vooruit, een paar keer. Doe dit niet tot het punt waar het echt pijn doet. Pak de handen achter de rug en de verhoging; te houden voor een paar seconden, en herhaal dit een paar keer. Houd je arm voor je, parallel aan de vloer. Met uw andere hand, trek de arm dicht bij uw lichaam voor een paar seconden. Herhaal dit een paar keer.

In geval van een blessure

In het geval van een blessure of een operatie (na overleg met uw arts), gebruik van anti-inflammatoire medicatie als dit is voorgeschreven. Het gebruik van een pak ijs op het getroffen gebied kan helpen verminderen zwelling of trauma heeft plaatsgevonden. Het onderhouden van goede niveaus van omega-3 in de voeding helpt beschermen tegen ontstekingen. Behandelingen voor de daaraan verbonden voorwaarden, zoals diabetes en hart-en vaatziekten, moet worden gevolgd.