Tips om de eetlust te verhogen

Tips om de eetlust te verhogen

Voor degenen met een lage eetlust of willen om gewicht te winnen, in een poging om de eetlust te verhogen kan een groot probleem zijn. Lage eetlust kan een symptoom van een onderliggend medisch probleem, dat moet worden aangepakt in de eerste plaats voordat u een remedies zijn. Maar verschillende factoren kunnen de honger beïnvloeden: de stofwisseling, smaak, misselijkheid of ziekte, soorten voedsel beschikbaar en gezondheid. Zelfs een vitaminetekort kan de eetlust te verminderen of te wijzigen hoe uw eten smaakt.

Niet drinken voor de maaltijd

Het drinken van water voor de maaltijd kan je een vol gevoel voordat je begint te eten. Een studie van Virgina Tech bestudeerden het effect van het drinken van water voor de maaltijd. Die drinken van twee glazen water voor de maaltijd verloor een extra £ 5 in vergelijking met degenen die dat niet deden. Als je dorst hebt, drink water nadat je klaar bent met eten in plaats van voor of tijdens.

Oefening

Oefening verhoogt de eetlust omdat het verbrandt calorieën, zodat je eetlust wordt gestimuleerd om je aan te moedigen om meer te eten. Als je gaat om te oefenen, dan ervoor zorgen dat u meer dan je verbrandt tot gewichtstoename en een verdere toename van de eetlust te stimuleren te eten.

Vitamine B Complex

Vitamine B kan uw eetlust te verhogen en leiden tot een licht verhoogde gewichtstoename. Een studie van de Universiteit van Chicago zag een calorie toename van kinderen inname van vitamine B. Neem rond 100mg of meer per dag om te helpen verhogen van uw eetlust.

Zink

Een tekort aan zink is aangetoond eetlust zoals beïnvloedt hoe voedsel smaken. Het nemen van een zink supplement van ongeveer 80mg per dag kan nuttig zijn als uw eetlust daling is te wijten aan een tekort aan zink.