Tillæg til Hjælp knæsmerter

På trods af folk bedst muligt organer forværres, og nogle kropsdele gøre det hurtigere end andre. Knæet er en fælles, der lider meget misbrug. Afspilning af sport, løb, gåture eller endda stående spændinger eller, i nogle tilfælde skader knæet. Desværre ingen magisk eliksir er blevet udviklet til at holde organer ung, og modningen er til tider smertefuld. Når det er konventionel medicin eller kosttilskud er de eneste valg for smertelindring.

Kosttilskud

Glucosamin og chondroitin er to kosttilskud anvendt til at behandle smerte og bremse udviklingen af ​​slidgigt skader på knæleddet. Begge anses for kosttilskud og kontrolleres ikke af FDA. Glucosamin forekommer naturligt i kroppen og har en rolle i brusk konstruktion. Det fås i pilleform og nogle undersøgelser har vist, at glucosamin kan være lige så effektiv til behandling af smerter i knæet som normalt anvendes ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).

Generelt glucosamin ikke har de negative bivirkninger af NSAID såsom tarmirritation og mavesår gør det til en sikrere løsning. Chondroitin findes også naturligt i kroppen og er en bestanddel af brusk. Chondroitin hjælper med at bevare sundhed af brusk ved at hjælpe til at absorbere væsker i vævet. Det menes også at hjælpe blokere enzymer, der nedbryder brusk. Den er i øjeblikket fremstilles i pilleform både fra naturlige kilder (haj eller oksekød brusk) eller syntetisk.

Normalt glucosamin og chondroitin tages sammen og undertiden kombineret med mangan, som er også nyttigt i opbygningen af ​​brusk og reducere smerter. Undersøgelser af effektiviteten af ​​disse kosttilskud er forvirrende og ofte modstridende; Men de fleste eksperter enige om, at kosttilskud er gavnligt. De er mest nyttige i de tidlige stadier af slidgigt i knæet. De fleste eksperter er enige om, at kosttilskud skal tages på en regelmæssig basis for to til fire måneder, før nogen positiv resultat er opnået.

En anden mulighed er viscosupplementation, som skal administreres af en ortopædkirurg. I denne proces Hylauronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og er fremstillet som et supplement (Synvisc og Hyalgan) injiceres direkte i knæleddet. Normalt indebærer en række injektioner over en periode på flere uger. Processen ligner kortison indsprøjtninger, men smertelindring er blevet rapporteret at vare meget længere. Da Hylauronsyre er et naturligt stof, har det ikke de mulige cortison bivirkninger, som omfatter en øget risiko for infektion.

Forsigtig

Virkningerne af glucosamin og chondroitin for ufødte børn er ikke undersøgt. Gravide kvinder eller dem, der kan blive gravide, bør ikke tage disse kosttilskud. Også glucosamin er udvundet af krabber, hummer eller rejer skaller og dem allergiske over for skaldyr bør konsultere en læge, før der træffes stoffet. Men de fleste allergier er til skallen fiskeproteiner og glucosamin er udvundet fra et carbohydrat.

Glucosamin er en amino sukker, og kan påvirke diabetikere. Chondroitin kan ikke være et sikkert produkt enten som det ligner i struktur til heparin, som er en kraftfuld blod tyndere. Folk, der er på blodfortyndende medicin eller daglig aspirin behandling, bør have deres blod koagulation overvåget som tilføjer chondroitin kan forårsage blødninger.