Tillæg for behandling af acne

Acne er en almindelig hudsygdom og kan forekomme på ansigt, bryst, skuldre, nakke og ryg. Der er en række af kosttilskud på markedet til rådighed for behandling af acne.

Årsager

Hårsække kan blive tilstoppet med talg, en hud smøremiddel af olier og vokser, og keratin, et protein af det yderste lag af huden. Når porerne bliver tilstoppet med disse stoffer, acne er resultatet.

Mineral Kosttilskud

Tre mineraltilskud anbefales til behandling af acne. Disse er zink for at forbedre hudens sundhed, selen for at hjælpe hæmme inflammation og chrom, som hjælper med at nedbryde sukker.

Vitamintilskud

E-vitamin inhibere acne inflammation. Vitamin A er effektive til at reducere sebum men kun i høje doser; dets anvendelse bør kun anbefales og overvåges af en læge.

Urtekosttilskud

Urten chasteberry er gavnligt i at hjælpe med at reducere acne. Chasteberry har antibakterielle egenskaber.

Plantestoffer formler

To kinesiske plantestoffer formler indeholder Cnidium frø og kaprifolium; begge er gavnlige til behandling af acne. De to formler er Cai Feng Zhen Zhu En Chuang Wan og Wu Wei Xiao Du Yin.

Advarsel

Mineraler, vitaminer og urter anses kosttilskud af FDA. , Anbefales det Før du tilføjer supplementer til en behandling planen, at du konsultere en sundhedspleje udbyder.