Tijdelijke oplossing voor ontbrekende tanden

U kunt een tijdelijke oplossing nodig heeft voor een ontbrekende tand of tanden toen een tandarts net heeft gewonnen van een tand. U kunt ook een tijdelijke oplossing nodig totdat u aan uw tandarts kunt krijgen. Een tijdelijke oplossing kan de vorm van het vullen van dat uw tandarts installeert wanneer u een operatie of een andere behandeling in de nabije toekomst moeten nemen. U kunt ook de aankoop van over-the-counter-kits om uw eigen tijdelijke oplossing bieden.

Over-the-Counter Putty

Gebruik over-the-counter stopverf om het gat in de tanden te vullen om een ​​gom infectie te voorkomen of gewoon om het lelijke uiterlijk van ontbrekende tanden maskeren. Over-the-counter vulling kits bevatten een halfvaste, gelei-achtige stopverf; plaatst u de stopverf in de opening en vormen deze op zijn plaats.

Tijdelijke producten

Gebruik een nachtwaker, verkocht in drogisterijen en warenhuizen, voor een andere over-the-counter oplossing voor ontbrekende tanden. Als u uw tanden te malen, draag een nachtwaker tijdens het slapen voor een paar dagen tot je naar de tandarts kan krijgen; het kan helpen uw tandvlees te beschermen tegen de infectie bevorderd door ontbrekende tanden. Het kan je ook houden van het voelen van de afwezigheid van de tanden zo veel, hoewel het niet voorziet in een cosmetische oplossing.

Afwisselend, steek katoenen ballen in de ontbrekende ruimte wanneer een operatie snel zal volgen. Deze tijdelijke vulling zal meestal verschuiven als je slaapt; Dit probleem oplossen met de hulp van tandheelkundige gumyou kunt kopen in een medische winkel of krijgen van uw tandarts.

Crown

Sommige tandartsen geven je ook een tijdelijke kroon voor het opvullen van het gat achtergelaten door een ontbrekende tand, wanneer de procedure voor de permanente vulling ligt minstens een paar dagen weg. Met behulp van zijn vaardigheden en expertise, de tandarts vult het gat met een beetje cement. Dit kan zijn doel goed te dienen, maar net als alle tijdelijke vullingen, dit soort kroon heeft beperkte kracht en weg kan dragen. Vermijd kauwgom en andere harde of taai voedsel wanneer u een tijdelijke kroon, die je niet al te moeilijk om dat te moeten vinden, omdat je alleen zult hebben de vulling wil voor een paar dagen bij de meeste.