Tiener Zwangerschap Preventie Tips

Tiener Zwangerschap Preventie Tips

De Verenigde Staten heeft het hoogste geboortecijfer tienerzwangerschap in de westerse wereld, met 34 procent van de tieners zwanger worden ten minste eenmaal vóór de leeftijd van 20, volgens Family First Aid. Acht van de 10 van deze zwangerschappen zijn ongeluk, terwijl 79 procent er gebeuren met ongehuwde tieners. Deze statistieken zijn getuigenis aan waarom het voorkomen van tienerzwangerschap is zo belangrijk.

Verbeterde seksuele opvoeding

Hoewel tieners krijgen seksuele voorlichting op school, kan het helpen als het ware uitgebreid tot de juridische consequenties van tienerzwangerschap, zoals voogdij kwesties en kind te ondersteunen omvatten. Als beide tiener jongens en meisjes wist wat zou kunnen worden geconfronteerd als ze zijn onzorgvuldig seksueel, is het misschien maken ze wel twee keer nadenken over het nemen van extra voorzorgsmaatregelen.

Open communicatie

Ouders moeten een open lijn van communicatie met hun kinderen hebben. Hoewel ze misschien niet graag horen van hun tiener toegeven dat ze overweegt seksueel actief worden, de ouders kunnen dan met ze praten over het gebruik van een goede bescherming. Ouders moeten ook het belang van de tieners hebben van genoeg respect voor zichzelf te denken over hun toekomst en hoe een tienerzwangerschap kan die plannen onderbreken benadrukken.

Stellen en handhaven Uitgaansverboden

Dit kan niet de volmaakte remedie, maar het kan helpen. Door het instellen van grenzen en avondklok voor uw tiener, kunt u de kans op zwangerschap te verminderen. Weten waar uw kinderen zijn te allen tijde, hebben ze naar huis bellen eenmaal per half uur tot een uur in te checken, en zorg ervoor dat ze zijn huis door 09:00 of 22:00, in het bijzonder op de school nachten. Hebben om in te checken vaak zorgt ervoor dat er weinig tijd voor veel anders te nemen plaats in tussen.

Toegang tot anticonceptie

Als uw tiener u benadert over anticonceptie, rekening houden met de hoeveelheid van volwassenheid en verantwoordelijkheid die het kost om dit te doen. Hoewel uw eerste instinct kan zijn om te schreeuwen, "Absoluut niet," van het hoogste gebouw, kunt u verstandiger om hen te ondersteunen en mee te nemen naar uw arts voor een examen en een pakket van pillen. Als uw tiener is een jongen, neem hem mee naar de winkel en op te voeden hem over de beste condooms te gebruiken vóór de aankoop ervan. De kans is groot als tieners vragen u om hen te helpen, ze hebben hun zinnen gezet op seksueel actief worden. Het is beter ze beschermd en zwangerschap voorkomen.