Tien Tips over hoe om fit te blijven

Tien Tips over hoe om fit te blijven

Fit middel om ervoor te zorgen uw lichaam krijgt precies wat het nodig heeft om goed te functioneren. Wanneer dit gebeurt, je geest reageert met een verhoogde focus en psychologisch voel je je gelukkiger, meer inhoud, evenwichtig. Om fit te blijven moet je een levensstijl van gezonde keuzes te omarmen. Beschouw het als een manier van leven, niet een lijst van do's en don'ts.

Zorg voor genoeg slaap

Wanneer je slaapt, je lichaam geneest en reparaties wat kapot was tijdens de dag. Voldoende slaap is een van de beste manieren om te voorkomen dat je ziek.

Vermijd stress indien mogelijk

We kunnen niet alles wat er gebeurt om ons te controleren, maar we moeten de verantwoordelijkheid voor de beslissingen die we kunnen maken over de manier waarop we ons leven te nemen. Als er iets zorgt voor veel stress in je leven, overweeg dan om het of, op zijn minst, overwegen manieren om te helpen omgaan met de stress (zoals toegang tot yoga of kickboksen, het zien van een therapeut, mediteren, etc.).

Was uw handen

Voorkomen dat het vangen wat er rond te gaan door het wassen van je handen vaak. Vuil zijn een keer in de zoveel tijd zal je lichaam helpen opbouwen haar immuunsysteem verdediging; echter, ziek zijn de hele tijd is niet leuk, ook niet. Een evenwicht te vinden dat is gezond voor je.

Oefening

Houd uw stofwisseling toeren door het uitoefenen van een klein beetje elke dag. Stevig wandelen gedurende 30 minuten per dag is een van de makkelijkste oefeningen die we kunnen doen. Echter, meer bewegen is een goed idee. Overweeg thuis fitnessapparatuur, een club lidmaatschap, trainingsvideo's, of sport competities. Parkeer uw auto ver weg van je bestemming en lopen. Neem de trap.

Drink veel water

Uw doorbloeding en spijsvertering worden beïnvloed door de hoeveelheid water die je drinkt. Zorg ervoor dat beide soepel functioneren door het geven van je lichaam voldoende water.

Eet goede vetten

Enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten olijfolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, saffloerolie, noten en avocado's zijn de goede vetten. Deze zijn noodzakelijk voor het verbeteren van uw immuunsysteem, het verlagen van het totale cholesterolgehalte en het reguleren van de hormonale productie.

Eet Meer Groenten

De voeding verkrijgbaar in verse groenten kan nergens anders worden gevonden. Gelukkig, groenten zijn er in alle vormen, maten, kleuren en smaken. Wees niet bang om te proberen groenten die je niet vertrouwd bent met.

Eet ontbijt

Reguleren van je eet-cycli en elke dag beginnen met een gezond ontbijt. Door dit te doen, dan heb je eigenlijk minder eten gedurende de dag. Als je nog nooit een ontbijt persoon bent geweest, zult u merken dat het breken van deze ongezonde patroon is eigenlijk heel eenvoudig. Begin met iets kleins als een stuk toast en bouwen vanaf daar.

Eet complete maaltijden

Elke maaltijd moet idealiter zitten alle drie basisvoedsel groepen: koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten. Je lichaam maakt gebruik van alle drie om effectief te absorberen de voedingsstoffen die het nodig heeft. Als je laat een voedselgroep, je bent op korte veranderen van je lichaam.

Eet langzaam

Het duurt ongeveer 10 minuten voor je maag naar je hersenen dat het genoeg heeft gehad vertellen. Eet langzaam, kauw je eten goed en het drinken van veel water, zodat je niet meer dan je nodig hebt om te eten. Als je denkt dat je wilt om terug te gaan voor een paar seconden, wacht 10 minuten en opnieuw de beslissing nemen.