Thymusklier Aandoeningen

Thymusklier Aandoeningen

Klieren organen in het lichaam die produceren en distribueren belangrijke stoffen voor gebruik door andere delen van het lichaam. De rol van de thymus in het lichaam niet goed begrepen tot 1960; echter sindsdien veel is ontdekt over de klier inbegrip van de soorten aandoeningen vaak gekoppeld.

Thymusklier

De thymus is een weefselmassa in de borst van de mens. Het controleert het immune systeem door wat "T"-cellen, die het lichaam beschermt tegen ongewenste vijanden zoals bacteriƫn genoemd. Het is meestal evenredig groot bij zuigelingen en geleidelijk kleiner wordt, bereikt het hoogtepunt van zijn grootte tijdens de adolescentie, volgens "Crofton en Douglas Respiratory Diseases, Vol. 2 '

Soorten

Thymus aandoeningen kunnen de thymus omvatten waarbij een abnormale stijl, die moeilijk te detecteren kinderen zijn. De thymus kan ook tumoren ontwikkelen, zowel kanker (kwaadaardige) en niet-kwaadaardige (goedaardige).

Oorzaken

Thymus stoornissen kunnen het gevolg zijn van immuun aandoeningen, zoals HIV, of kan ook het gevolg zijn van abnormale ontwikkeling van een kind in de baarmoeder.

Behandeling

Thymus tumoren operatief verwijderd.

Preventie / Oplossing

Volgens KidsHealth.org, immuunziekten, zoals die in de thymus, meestal niet voorkomen. Maar het leiden van een gezond, gifvrij levensstijl tijdens de zwangerschap kan helpen ontwikkelingsproblemen van thymus van het kind te voorkomen, terwijl in de baarmoeder.