Thuiszorg voor senioren in Port Charlotte, Florida

Thuiszorg voor senioren in Port Charlotte, Florida

In-huis biedt zorg waardige gemak aan senioren, zodat ze in hun eigen huis te blijven en hulp te krijgen bij klusjes, medicatie, maaltijden en meer. Verschillende gebonden en verzekerd agentschappen leveren van kwaliteit in de thuiszorg bestaan ​​in en rond Port Charlotte, Florida, en veel laat cliënten en gezinnen selecteer een verzorger van een pre-afgeschermd zwembad. Medicare, veteranen voordelen of ziekteverzekering kan betrekking hebben sommige of alle kosten van thuiszorg, en de meeste organisaties serveren senioren hebben expertise in het navigeren door het financieringsproces.

Hopen PACE

Het Programma van All-Inclusive Ouderenzorg is een federale Medicare-gesponsord programma voor senioren. Hoop PACE (hopepace.org) bedient senioren in Port Charlotte, het aanbieden van diensten die medische zorg, groepsprogramma's, maaltijden en vervoer omvatten. De meeste activiteiten, zoals lichaamsbeweging en kunstprogramma's en huisdier therapie, vereisen senioren om de Hope PACE Center bezoeken. Sommige enrollees kan hebben om een ​​maandelijkse premie te betalen, afhankelijk van Medicare in aanmerking te komen.

Granny Nannies

Granny Nannies (grannynannies.com), een franchise in Port Charlotte met een staf van gecertificeerde pleeg assistenten en thuis gezondheid assistenten, biedt rond-de-klok, in de thuiszorg of bezoeken die een paar uur per dag duren. Granny Nannies routinematige diensten, zoals maaltijdbereiding, algemeen toezicht en licht huishouding, en is geschikt voor intensieve behoeften, zoals baden en voeden. Medicare of veteranen voordelen kan helpen dekken van de kosten van diensten die door Granny Nannies.

Het bezoeken Angels

Het bezoeken van Engelen (floridahomecare.net) biedt een volledig gamma van diensten op maat van de behoeften van de senior cliënt en familieleden, van basic boodschappen en maaltijdbereiding om meer uitgebreide zorg. Sleepover zorg omvat de keuze tussen een slapende begeleider of een begeleider die wakker 's nachts behoeften en noodsituaties blijft. Het bezoeken van Engelen heeft ook 24 uur per dag online toegang tot de dagelijkse statusrapporten verzorgers 'op de client de fysieke, mentale en emotionele toestand. Medicare of veteranen voordelen kunnen helpen bij de financiering van deze diensten.

Senior Care Companion

Opgericht door een veteraan, Senior Companion Care (seniorcompanioncare.com) onderscheidt zich met zijn spreekvaardigheid in het veteranen voordelen die, zoals Medicare, kan helpen bij de financiering diensten. Het bedrijf stimuleert klanten om actief te zijn in hun lokale gemeenschappen, en biedt een volledig gamma van in-home diensten aan de behoeften van degenen die zijn relatief onafhankelijk, evenals cliënten die continue zorg nodig hebben te voldoen. Gevestigd in Fort Meyers, Senior Companion Care diensten al van Port Charlotte.

Thuis plaats

Presenteren al Charlotte County, Thuis In plaats (homeinstead.com) is een franchise netwerk van lokaal eigendom van en geëxploiteerd-thuiszorginstellingen. Het biedt niet-medische zorg - inclusief huishoudelijke taken en medicatie herinneringen - evenals begeleiding aan religieuze diensten of culturele evenementen. Andere diensten zijn rond-de-klok zorg voor Alzheimer-patiënten die willen thuis wonen. Prijzen variëren, en huis vereist een minimale duur van drie uur per dag plaats. Medicare of veteranen voordelen kunnen helpen bij de financiering van de kosten van het huis in plaats schelen.