Thuis slaap remedies voor baby's

Thuis slaap remedies voor baby's

Met weinig andere keus, ouders hebben vaak last van slaaptekort naast hun onrustige baby's. Terwijl de oprichting van goede routines met je baby voor het slapen gaan en ervoor te zorgen dat hun omgeving is geschikt en ontspannen, het helpt ook om wat tijd beproefde huismiddeltjes voor de slaap en slapeloosheid bij de hand hebt. Of afzonderlijk of samen worden gebruikt, snel u en uw baby zullen beide snel te slapen.

Kamille

Kamille bloemen en bladeren bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke chemicaliën en etherische olie die wordt ontspannen en sederende het menselijke zenuwstelsel. Volgens Simon Mills en Kerry Bones, auteurs van 'The Essential Guide to Herbal Veiligheid, "het kruid is veilig voor gebruik tijdens zwangerschap, zogende moeders en jonge kinderen. Traditioneel kamillethee is gegeven aan kinderen voor slapeloosheid, kolieken en een slechte spijsvertering. Strooi kamille bloemen onder lakens van de baby 's nachts, of voeg ze toe aan een kruiden-kussen.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een rustgevende tuin kruid bekend om de spijsvertering te bevorderen en rustig. Rijk aan essentiële oliën die ontspanning te stimuleren, kan de verse groene bladeren worden verpletterd door de hand en toegevoegd aan een kruiden-kussen of geplaatst onder de lakens. Als alternatief, een daling van de pure essentiële olie kan worden onder de kussen van de baby's 's nachts voor het slapen gelegd. Volgens Simon Mills & Kerry Botten zijn er geen bekende veiligheidsproblemen of bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van dit kruid.

Lavendelolie

Lavendelolie is een van de meest bekende en gebruikte etherische oliën beschikbaar. Inademen van de etherische olie van lavendel bloemen stimuleert delen van het menselijk brein om ontspanning te bevorderen, het verminderen van angst en depressie, ontspannen de spieren en vechten slapeloosheid. Er zijn geen effecten bekend bijwerkingen of contra-indicaties bij het nemen van lavendelolie als het wordt genomen zoals voorgeschreven. Gebruik een druppel of twee aan de onderzijde van kussen van uw baby of gebruik een kruiden kussen ter ondersteuning van een gezonde nachtrust.

Bach Bloesems

Bach bloemen zijn homeopathische planten remedies die door Dr Edward Bach werden bedacht in de jaren 1930 tot onevenwichtigheden van de emoties en stemming te helpen. Ouders kunnen ofwel aankoop Rescue Remedy voor hun baby en voeg deze toe aan melk of formule, of ze kunnen een Bach bloesem huisarts te bezoeken en hebben een op maat gemaakte oplossing speciaal voor de behoeften van hun baby. Enkele mogelijke slaap remedies omvatten witte kastanje voor obsessieve gedachten, mimulus voor zorgen, olijf voor uitputting en esp voor angstgevoelens.