Thuis Cures voor Sinus Congestion

Sinuscongestie kan worden veroorzaakt door allergieën, sinusitis of virale infectie. Dit levert intense hoofdpijn en druk rond je sinussen veroorzaken. Langdurige sinus congestie is de perfecte voedingsbodem voor infecties. Ontstoppen van uw sinussen met geweldige home kuren die laat je gemakkelijk weer ademen.

Vloeistoffen

Haal je slijm stroomt door een verblijf gehydrateerd en het drinken van minstens 10 8 oz. glazen water per dag. Gebruik kruidenthee zoals pepermunt, gember en kamille. Als u een munt groeit in uw tuin, was het af en kook ze in een pan met water gedurende 5 minuten. Schep de munt en genieten van het water met honing. Maak pittige soepen, zoals tortilla, hete tomaat en kip noodle met veel peper vlokken. Voeg salsa, hete saus, mierikswortel, cayenne, chili vlokken, knoflook, rauwe ui of wasabi. Niet eten of drinken met zuivel. Melkproducten helpen vorm slijm. Wees voorzichtig niet te zout te gebruiken, omdat het je uit zal drogen.

Stoom

De eenvoudigste manier om breken het slijm in de sinussen is om stoom te gebruiken. Sluit alle deuren in uw badkamer. Zet de douche en houd het op het warmste temperatuur. Krijgen in de douche of buiten zitten met een warm wassen lap over je hoofd. Brengen in wat koud water om gehydrateerd te blijven. Laat de stoom zijn magische werk voor ten minste 30 minuten. Heb weefsels bij de hand om je neus te snuiten. Een andere goede methode is om water te koken op het fornuis. Leg een handdoek over je hoofd en adem de stoom in 10 minuten. Wees voorzichtig dat u uw ogen te openen. Als u een Neti pot, vul de pot met 2 el. zeezout en water. Giet direct in je neus en laat het water eruit lopen. Neti potten kunnen worden gekocht bij reformwinkels en apotheken.

Voedingsstoffen

Eet een dieet vol van groenten en fruit. Zorg voor voldoende vitamine C, E, A en B. Zink zuigtabletten werken wonderen voor sinus infecties. Als je op antibiotica, moet u vullen de goede bacteriën die wordt gedood door de geneeskunde. Krijg acidophilus door het nemen van capsules. Zich te onthouden van het gebruik van decongestiva voor een langere periode. Ze kunnen verslavend werken en zal uw normale sinus functies belemmeren. Niet decongestiva gebruiken als u een voorgeschiedenis van hoge bloeddruk of hartziekten. Geef je sinuscongestie tijd om te genezen. Als je niet ziet een duidelijke verbetering, in overleg met een arts na een week.