Thuis Behandeling van gordelroos

Gordelroos, wetenschappelijk bekend als herpes zoster, is een virusziekte vertoond door een pijnlijke huiduitslag en blaren in een bepaald gebied van een bepaald deel van het lichaam. Deze uitslag lijkt vaak op een streep. Er zijn vele vormen van behandeling van gordelroos, waaronder voorgeschreven medicatie. Er zijn echter ook vanuit huis manieren om de uitslag te behandelen. Het is meestal het beste om een ​​arts te raadplegen om de beste cursus van actie te bepalen en om na te gaan of uw uitslag is in feite veroorzaakt door gordelroos of een andere huidaandoening.

Cool Tap Water

Het toepassen van koel leidingwater comprimeert met zachte doek handdoeken aan-gordelroos gerelateerde blaren gedurende 20 minuten meerdere malen per dag zal helpen drogen de blaasjes uit. Dit helpt ook verwijderen korsten en verlaagt het risico van bacteriële infectie. Zodra de blaasjes uitgedroogd, ophouden met leidingwater kompressen, als je niet wilt om uitdrogen van de huid rondom de uitslag. Blaasjes zijn besmettelijk, dus ontdoen van alle materialen die de huid raken na het aanbrengen van de kompressen, of was ze dan grondig.

Houd het gebied schoon

Het houden van de getroffen gebieden schoon met water en zeep zal ook de pijn te verlichten en het verspreiden van blaren. Ook is het aanbrengen van vaseline aan getroffen gebieden is bekend dat deze blaren genezen ook. Gelden alle punten als dat nodig is.

Maïzena Bath

Liggend in een badkuip vol met water en maïzena zal helpen verlichten de pijn als gevolg van gordelroos. Doe dit voor ongeveer 20 minuten, bij voorkeur vlak voor het slapen gaan, om optimale resultaten te bereiken.

Aloë Vera Mengsel

Een andere manier om de pijn te verlichten als gevolg van gordelroos is aloë vera sap mengen met 1 eetlepel honing en enkele druppels prei sap. Leek sap kan worden gekocht bij veel reformwinkels.