Therapie Methoden voor alcoholverslaving

Alcoholverslaving is een ziekte die individuele levens en gezinnen verwoest. Er zijn geen snelkoppelingen naar herstel. Er zijn verschillende behandelmethoden, en wat werkt voor een persoon kan niet een ander voordeel. Het is belangrijk voor patiënten om verschillende therapie methoden om alcoholverslaving te behandelen en te bespreken met hun geliefden, aan degene die het best geschikt is voor hun situatie kiezen begrijpen.

Onderzoek Medicijnen

Het is altijd raadzaam om de raad van uw arts te zoeken bij het zoeken naar alcoholverslaving therapie. Hij kan medicatie om u te helpen voor te schrijven.

De Addiction Recovery Center bespreekt drugs op hun website die soms worden gebruikt om alcoholisten op zoek naar herstel te behandelen. Bijvoorbeeld, Topirmate, ook wel Topomax, vermindert alcohol hunkeren en helpt patiënten niet te obsessief denken over het drinken. Nefazodon, ook bekend als Serzone is een wijd gebruikte drug alcohol behandeling therapie. Het is een antidepressivum dat gunstig bleek het verminderen verlangen naar alcohol zijn. Er moet echter worden opgemerkt dat het geneesmiddel is geassocieerd met leverproblemen en verwijderd uit de Canadese markt. Sommige bijwerkingen zijn gemeld, waaronder vermoeidheid en misselijkheid.

Onderzoeken Ambulante Therapy

Laat u informeren over de poliklinische behandelprogramma's beschikbaar waar je woont. JoinTogether.org, een website wordt beheerd door de National Center on Addiction and Substance Abuse aan de Columbia University, vertelt de lezer dat deze programma's zijn vaak nuttig zijn voor patiënten die een sterke ondersteunende systemen in huis.

DrugAbuse.gov meldt dat gedragstherapie behandelingen helpen verslaafden in het veranderen van hun houding en gedrag met betrekking tot hun verslaving. Ze helpen hen ook vaardigheden ontwikkelen om stress om te gaan in hun leven, die kan hebben veroorzaakt hen om te drinken in het verleden.

Anonieme Alcoholisten, beroemd om hun "Twelve Step Program", is een voorbeeld van de ambulante behandeling. De groep verenigt alcoholisten met herstellende alcoholisten, die kunnen versterken en mentor hen. Het programma bouwt een steunregeling van de mensen die lijden of die hebben geleden met de ziekte van alcoholisme. AA is niet aangesloten bij een kerk of politieke partij en bestaat voor het enige doel van het helpen van mensen te krijgen en blijf nuchter. Het programma is gratis voor iedereen die te stoppen met drinken.

Onderzoeken Residential Therapy

Onderzoeken residentiële behandelcentra en de verschillende programma's die ze aanbieden als blijkt dat het krijgen van de behandeling op een poliklinische basis zal niet volstaan.

Het National Institute on Drug Abuse informeert de bezoekers van hun website, NIDA.HIH.gov, dat residentiële behandeling is vooral gunstig voor patiënten met ernstigere problemen. Residentiële programma's duren meestal tussen de zes maanden en een jaar. Deze programma's omvatten individuele therapie als groepstherapie sessies met andere bewoners.

Een bijkomend voordeel van residentiële therapie is dat patiënten hulp 24 uur per dag en medische begeleiding tijdens elke detoxificatie periode, kunnen zij moeten verduren.