Thee drinken voor Weight Loss

Thee drinken voor Weight Loss

Tea is rond voor duizenden jaren. Deskundigen het erover eens dat het drinken van thee zal helpen bij gewichtsverlies. Thee is een van de gezondste drank, en je kunt kiezen uit veel verschillende soorten thee. Groene thee, witte thee en Oolong thee zijn rassen die effectief kan helpen gewicht te verliezen.

Green Tea

De bekendste thee die zal helpen bij gewichtsverlies groene thee. Groene thee is een soort thee gemaakt van de bladeren van Camellia sinensis en heeft tijdens de verwerking zeer minimale oxidatie ondergaan. Groene thee is gebruikt in China als medicinale drank ongeveer 5000 jaar. Groene thee assistenten bij gewichtsverlies door het verhogen van uw metabolisme, het verlagen van uw eetlust en het reguleren van uw bloedsuikerspiegel. Om gewicht te verliezen door het drinken van groene thee, deskundigen het erover eens dat je nodig hebt om te drinken tussen de drie en vijf kopjes per dag. Door dit te doen, kunt u een extra 70 calorie├źn per dag, wat neerkomt op ongeveer zeven pond per jaar verbranden.

Oolong thee

Oolong thee, ook wel Oolong thee, is een traditionele Chinese thee en is een van de meest populaire soorten thee geserveerd in Chinese food restaurants. De Chinezen hebben lang geloofd dat Oolong thee is heilzaam bij het verminderen van en het handhaven van het gewicht en het verhogen van energie-niveaus. Vergelijkbaar met groene thee, Oolong thee verhoogt je metabolisme, het verbrandt vet en blokkeert de vetopname. U moet om te drinken tussen de drie en vijf kopjes Oolong thee per dag om gewicht te verliezen.

White Tea

De Chinezen hebben witte thee al meer dan duizend jaar. Het is met de hand geplukt tijdens een paar dagen in het zeer vroege voorjaar wanneer de knoppen zijn nog steeds bedekt met de fijne, witte dons dat de thee zijn naam geeft. Witte thee assistenten in gewichtsverlies omdat stopt de generatie van nieuwe vetcellen, en tegelijkertijd stimuleert de vetverbranding. Om effectief gewicht te verliezen door het drinken van witte thee, blijkt uit onderzoek moet u ongeveer een dag drink 3-5 kopjes.