Thee Capsules en Weight Loss

Groene thee werd gevonden in wetenschappelijke studies een krachtige bondgenoot bevorderen van een gezond lichaamsgewicht nog in verbranden ongewenst vet. Voor degenen die niet de tijd of de neiging om de verschillende kopjes thee per dag die worden aanbevolen om deze voordelen te plukken verbruiken, kan thee capsules dat een gestandaardiseerde dosis van verbindingen gewonnen uit thee bevatten een goede optie zijn. Thee capsules voor het verliezen van gewicht zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers en bieden een effectieve manier van het verkrijgen van de krachtige gewichtsverlies voordelen van groene thee.

Geschiedenis

De geschiedenis van de groene thee de data van het oude China, waar de legende heeft het, een keizer werd kokend water toen een blad van de Camelia sinesis fabriek dreef in zijn pot. Van toen af ​​aan groene thee is verbruikt als een dagelijkse drank die gezond wordt beschouwd voor veel verschillende redenen heel Azië. Onlangs, als gevolg van anekdotisch bewijs en verschillende studies, is groene thee een sterke reputatie opgebouwd als een krachtige gewichtsverlies drank en thee pillen zijn nu op de markt gebracht voor hun vermogen om de menselijke stofwisseling en vele andere voordelen voor de gezondheid te bewerkstelligen.

Functie

Obesitas is een groeiend wereldwijd gezondheid bezorgdheid onder de geïndustrialiseerde landen. Volgens een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition in november 2000, vonden de onderzoekers dat EGCG, een polyfenol verbinding in groene thee bleek in staat om de incidentie van obesitas bij ratten te verminderen en vond dat het een positieve invloed op diverse markers, zoals lichaam gewichtsverlies, lichaamsvet, serumlipide voedingsstoffen, thermogenese en vet oxidatie.

Effecten

De krachtige polyfenol verbindingen in groene thee lijken direct invloed op de manier waarop het lichaam metaboliseert vet. In een studie gepubliceerd in het Journal of Nutritional Biochemistry in novemeber 2003 onderzoekers dienden groene thee-extract aan muizen die ook werden gevoed een hoog vet dieet ontworpen om gewichtstoename en vetophoping bewerkstelligen. Zij vonden dat de toevoeging van groene thee extract effectief voorkomen de toename van lichaamsvet verkrijgen die het resultaat zou zijn van een hoog vet dieet.

Voordelen

De verbindingen die vaak worden gewonnen uit groene thee en gebruikt om thee pillen ontworpen voor gewichtsverlies maken meestal bevatten hoge doses EGCG. EGCG werd onderzocht door Franse onderzoekers in een studie gepubliceerd in Phytomedicine in 2002. De onderzoekers vinden dat een gestandaardiseerd extract met 25 procent EGCG was in staat om het lichaamsgewicht en buikomvang te verminderen in matig zwaarlijvige menselijke patiënten.

Overwegingen

Er zijn veel verschillende soorten vervaardigd thee pillen die worden verkocht als gewichtsverlies supplementen. Zorg ervoor dat de toeslag die u kiest is gestandaardiseerd om een ​​hoog percentage van het polyfenol EGCG verbinding, die wordt beschouwd als de belangrijkste factor in krachtige vetverbranding mogelijkheden groene thee zijn inclusief.