The Best Natural Progesteron

Progesteron is het hormoon in het lichaam van een vrouw, die de vruchtbaarheid en zwangerschap controleert. Het wordt geproduceerd in de bijnieren, de placenta en de eierstokken. Het legt de basis voor de maandelijkse termijnen, de conceptie proces en zwangerschap. Progesteron is een levensvatbaar noodzakelijk hormoon voor een gezonde algemene onderhoud van een vrouw fluctuerende systeem.

Progesteron Niveaus

Moet progesteron niveaus om in balans te blijven voor een optimale gezondheid en comfort. De niveaus zijn gevoelig voor schommelingen bij vrouwen en niet zo vaak bij mannen. Het speelt een belangrijke rol in de gezonde werking van het lichaam. Het wordt hoofdzakelijk door de eierstokken. De bijnieren, en de gliale en hersencellen produceren het ook. Progesteron niveaus hebben de neiging om meestal stijgen tijdens de laatste fase van de maandelijkse periode heet de luteale fase. Progesteron zal typisch lager als gevolg van chronische stress, oestrogeen dominantie, gebrek aan voedingsstoffen, te veel suiker, insulineresistentie, medicijnen of weinig beweging.

Fluctuerende Levels

Het is de onregelmatige progesteron die zich manifesteren in negatieve bijwerkingen. Natuurlijke progesteron crème kan helpen herstellen van een evenwichtige hormoonspiegel. De fluctuerende progesteron niveaus kunnen dergelijke bijwerkingen zoals PMS, slapeloosheid, hunkeren naar voedsel, schommelingen in de stemming, depressie, een opgeblazen gevoel, migraine, hoofdpijn, onregelmatige menstruatie, opvliegers, incontinentie, endometriose, onvruchtbaarheid, vaginale droogheid, incontinentie, endometriose en osteoporose veroorzaken. Progesteron crème kan ook helpen om te beschermen tegen borst- en endometriumkanker. Het kan vleesbomen te behandelen en te reguleren stolling van het bloed en de bloedsuikerspiegel. Het wordt beschouwd als een natuurlijk diureticum.

The Best Natural Cream

Natuurlijke progesteron crème kan worden gekocht over de toonbank. Life-Flo heeft een effectieve merk, genaamd Progesta-Care om te helpen bij het balanceren van je hormoonspiegels. Er dient te worden aangebracht op de huid en het absorptieproces zal zijn weg naar de vetlaag hieronder. U moet gebruiken 20 tot 40 milligram per dag. Hoe langer een vrouw gebruikt de crème, zal de merkbaarder positieve effecten. Hierbij moet worden gewreven op twee keer per dag op de gebieden van uw keuze in een afwisselende mode die bestaat uit: buik, binnenkant armen, gezicht, dijen, borsten en billen. Het moet worden gebruikt voor 21 dagen en dan stoppen voor de zeven dagen tijdens je menstruatie. Volgens de artsen, de natuurlijke progesteron crème heeft geen bijwerkingen. Het tegenovergestelde geldt voor de synthetische progesteron, dat een grote hoeveelheid negatieve neveneffecten heeft en is riskant voor de gezondheid van een vrouw.