The Best Natural Cures voor urineweginfectie in Boys

Een infectie van de urinewegen (UTI) is een infectie van de nieren, blaas, plasbuis of urineleiders. De voorkomende aandoening treft volwassenen meer dan kinderen, en meisjes vaker dan jongens een UTI ontwikkelen. Ongeveer 5 procent van de meisjes en 1 tot 2 procent van de jongens ontwikkelen een UTI door de tijd dat ze 5 jaar oud, volgens KidsHealth. Symptomen zijn onder meer koorts, pijn of een branderig gevoel tijdens het plassen en pijn in de buik.

Water

Een van de makkelijkste en meest natuurlijke manieren om een ​​jongen te behandelen met een urineweginfectie is om het waterverbruik te verhogen. Water verhoogt de urineproductie en verdunt de urine van bacteriën inhoud. Wanneer meer urine geproduceerd, is de infectie-veroorzakende bacteriën sneller gespoeld uit de urinewegen. Vermijd koolzuurhoudende of cafeïnehoudende dranken en citrus sappen, die de urinewegen kunnen irriteren.

Cranberry Juice

Cranberry sap is al lang aangeprezen als een effectief huis remedie voor urineweginfecties. Boys die sap drinken wanneer zij een UTI kan minder pijn omdat het kan voorkomen dat de bacteriën die de infectie het opvolgen van de urinewegen. Als het sap te sterk is, verdunnen met water of meng het met appelsap om het beter verteerbaar te maken.

Vitamine C

Vitamine C is een effectieve home behandeling voor infecties van de urinewegen, omdat het versterkt het immuunsysteem. Het heeft ook een natuurlijk antibioticum effect dat een zure omgeving die het moeilijker om bacteriën te vermenigvuldigen met creëert. Goede natuurlijke bronnen van vitamine C zijn onder andere de meeste vruchten en groenten, met inbegrip van groene paprika's, broccoli, bloemkool, appels en citrusvruchten. Echter, citrusvruchten en sappen van de urinewegen wanneer het wordt besmet irriteren, dus overweeg een vitamine C supplement na overleg met uw arts.