The Best Natural Cures voor botkanker

Bone kanker kan beginnen in elk bot in het lichaam, maar het meest van invloed op de lange botten van de armen en benen. Thethree vormen van botkanker, onderscheidt zich door de cel waarin de kanker begint zijn osteosarcoom, chondrosarcoom en Ewing-sarcoom. Volgens de Mayo Clinic, behandeling bestaat meestal een combinatie van chirurgie, chemotherapie en bestraling. Echter, sommige geloven dat natuurlijke remedies kunnen helpen.

Aloë Vera

Aloë vera is gebruikt als een helende agent voor honderden jaren. Meer recent, hebben wetenschappers vastgesteld dat aloë vera de mogelijkheid om kankercellen te stoppen wanneer chemotherapie niet werkt kan hebben, volgens de onderzoekers van Natural Cancer Solutions. Bovendien, als aloë vera wordt gecombineerd met kankerdodende drugs, is de combinatie verondersteld beter dan beide behandelingen alleen. Aloë vera komt in vele vormen. Volgens Natural Cancer Solutions, de mix van aloë vera in Aloeride is het meest effectief om het bot kanker te bestrijden. Dit is omdat het de groei van kankercellen te stoppen zonder dat de reproductie van gezonde cellen.

Calcium, strontium, magnesium

Botkanker zorgt ervoor dat de botten in je lichaam erg broos. Dit verhoogt het risico dat de botten zal breken, waardoor allerlei medische problemen en maakt het moeilijker om botkanker bestrijden. Bijgevolg, als je botkanker, is het noodzakelijk om uw botten gezond en sterk te houden. Calcium is de beste manier om uw botten sterk te houden. Een van de gemakkelijkste manieren om veel calcium te krijgen is om veel melk te consumeren. Bovendien, strontium (natuurlijke sporenelement) en magnesium zal helpen om uw botten te versterken. Deze supplementen zijn relatief vaak voor en kan gevonden worden op de meeste reformwinkels.

Oefening

Exercise speelt een rol bij het voorkomen sommige kankers, volgens de American Cancer Society. Bovendien oefenen terwijl u wordt behandeld voor botkanker kan veel voordelen hebben. Deze omvatten het verbeteren van uw hart en de bloedsomloop, verminderen van vermoeidheid, het verlagen van angst en depressie en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde. Terwijl de oefening niet genezen van kanker, het brengt je in een betere positie om het te bestrijden. De American Cancer Society beveelt aan dat je vrienden en familie over te halen om mee te doen met uw nieuwe trainingsschema. Dit zal de broodnodige ondersteuning te bieden en maken het hele proces leuker. Zoals altijd, moet u een arts te raadplegen voordat u begint met een nieuwe oefening routine.

Waarschuwing

Ongeveer 1.300 mensen per jaar sterven aan botkanker, volgens de American Cancer Society. Hoewel veel mensen geloven dat natuurlijke remedies mensen die lijden aan botkanker kunnen helpen, is er geen wetenschappelijk bewijs dat deze middelen genezen botkanker. Daarom is het noodzakelijk dat u een arts te raadplegen als u zijn gediagnosticeerd met botkanker, zodat u uw opties kan wegen en maak een gefundeerde beslissing.