Texas Spend-Down Eisen voor Medicaid

Texas Spend-Down Eisen voor Medicaid

Traditionele Medicaid-programma's in Texas hebben inkomen en vermogensgrenzen dat iemand binnen een overdekte groep niet mag overschrijden in aanmerking te komen voor het programma. Er zijn echter aanvullende programma's die deze limieten overschrijdt zonder speciale omstandigheden. In dit geval heeft de medisch behoeftige programma opgezet om degenen die niet in aanmerking komen voor de traditionele Medicaid, maar die nog steeds medische financiƫle hulp nodig hebben te helpen.

Gedekt Groepen

Terwijl de traditionele Medicaid in Texas heeft betrekking op verschillende groepen, zwangere vrouwen en gezinnen met kinderen kunnen in aanmerking komen voor het medisch behoeftige programma als ze niet in aanmerking komen voor de traditionele Medicaid. Volgens de Kaiser Commissie op Medicaid en de Uninsured, Texas heeft de enige medisch behoeftige programma in de natie die geen betrekking heeft op de ouderen en gehandicapten.

Inkomensgrenzen

Traditionele Medicaid in Texas heeft inkomensgrenzen voor de meeste overdekte groepen, zoals zwangere vrouwen en gezinnen met kinderen. Om te kwalificeren voor het medisch behoeftige programma, zouden deze groepen moeten deze opgelegd inkomensgrenzen van de Medicaid en tijdelijke bijstand voor behoeftige Family programma's overschrijden. Deze limieten zijn inkomen van minder dan 185 procent van het federale niveau armoede voor zwangere vrouwen en kinderen tot 12 maanden oud, 133 procent van het niveau van armoede voor kinderen van 12 maanden tot 6 jaar en 100 procent van het niveau van armoede voor kinderen van 6 tot en met 19.

Hoge Ziektekosten

Deze groepen medische kosten hoog genoeg moet hebben dat het "besteedt down" extra inkomsten die ze gediskwalificeerd voor de traditionele Medicaid tot onder 133 procent van het niveau van armoede. Degenen die vallen in deze categorie nog een medische en financiƫle behoefte aan betaalbare ziektekostenverzekering en kunnen in aanmerking komen voor het medisch behoeftige programma om hulp te krijgen voor deze kosten.