Tests voor ADD bij volwassenen

Tests voor ADD bij volwassenen

De diagnose van ADHD, of ADD bij volwassenen moet grondig en uitgebreid tot een juiste diagnose te krijgen te zijn. Vroegschoolse gedrag, in combinatie met andere uitgebreide tests, worden gebruikt om een ​​diagnose ADD bij volwassenen. Zoals bij vele ziekten, nauwkeurige testen omvatten het uitsluiten van andere ziekten die ADD symptomen kunnen nabootsen. De symptomen van ADD kan vervelend of zelfs levensbedreigende verlammend zijn.

Jeugd Symptomen Pertinente in Diagnose Adult ADD

Volgens Dr David B Sudderth, auteur van "Adult ADD The Complete Handbook ', een van de twee grote gedrag afwijkingen moet aanwezig zijn geweest tijdens de kinderjaren voor meer dan zes opeenvolgende maanden van het leven van de aspirant-ADD patiënt om te helpen bij het de juiste diagnose van ADD bij volwassenen.

Het eerste criterium is aangeduid als onoplettendheid. Artsen gaan door een uitgebreide diagnose te zien of de patiënt een jeugd geschiedenis van bepaalde factoren die als onoplettendheid kan worden bestempeld, zoals het onvermogen om instructies door te volgen, verliest nodige tools die nodig zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren, of is regelmatig vergeetachtig in dagelijkse activiteiten.

Het tweede criterium heeft te maken met de gedragsproblemen die rechtstreeks te maken hebben met hyperactiviteit of impulsiviteit. Constant friemelen en moeilijkheden wachten geduldig om te reageren op een vraag of in de rij staan ​​zijn voorbeelden van hyperactief en impulsief gedrag.

Het is belangrijk het gedrag van problemen moeten de hierboven beschreven om aanwezig te zijn vóór de leeftijd van zeven. Andere belangrijke factoren zijn onder meer gedragsproblemen in meer dan een gebied van het leven, bijvoorbeeld werk en thuis. Het is noodzakelijk om te concluderen dat eventuele gedragsproblemen zijn niet direct gerelateerd aan psychische of persoonlijkheidsstoornissen, en dat de stoornissen veroorzaken ernstige complicaties in de sociale facetten.

Neuropsychologische testen voor ADD bij volwassenen

Naast het uitvoeren van een grondige jeugd geschiedenis van de verdachte volwassen ADD lijdt, wordt neuropsychologisch onderzoek ook gedaan bij volwassenen die worden verondersteld te lijden aan ADD. De Wender Utah Rating Scale is een vragenlijstonderzoek dat nogmaals werpt enig licht op de kindertijd gedrag van verdachte volwassen ADD patiënten. Andere vragenstellers zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hoe hun gedrag invloed heeft op hun huidige leven, volgens de American Journal of Psychiatry.

Ziekten die Mimic TOEVOEGEN

Symptomen van sommige ziekten kan nabootsen symptomen van ADD, wat leidt tot een onnauwkeurige diagnose, volgens Dr Sudderth. Sommige symptomen van post-traumatische stress-stoornis spiegel die van ADD. Bepaalde neurologische ziekten, zoals frontale kwab ziekte en epilepsie kunnen overlappende symptomen evenals. Een jeugd geschiedenis evaluatie is noodzakelijk om te concluderen dat de symptomen aanwezig zijn van een jonge leeftijd zijn geweest.

Conventionele behandelingen voor volwassen ADD

Na een diagnose wordt bepaald de meeste artsen voorschrijven traditionele medicijnen, zoals Ritalin, Dexedrine, Adderall en Cylert, de meest populaire ADD drugs, per Dr Sudderth. In bepaalde situaties kan de diagnose arts koos voor een antidepressivum, zoals Tofranil, Elavil, Paxil of Effexor, die hebben bewezen effectief te zijn in veel ADD-patiënten voorschrijven. Andere meer niet-conventionele behandelingen omvatten invoering antihypertensieve medicatie aan de patiënt, zoals bètablokkers, of zelfs anticonvulsiva (Depakote en Tegretol).

Alternatieve behandelingen en therapieën voor ADD

Wanneer een arts of patiënt aarzelt om deel te nemen in prescriptieve therapie, andere opties zijn beschikbaar. Volgens Dr Sudderth, psychotherapie, groep-therapie, en biofeedback kan helpen positieve feedback aan de patiënten. Andere niet-traditionele therapieën kunnen bestaan ​​dieet interventie, vitamine-en mineralensupplementen en kinesiologie.

Non-traditionele medicijnen, zoals ginkgo, ginseng of groene thee worden aangeprezen met bepaalde heilzame werking. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om deze vormen van supplementen bij de behandeling van ADD, zijn meer studies nodig zijn om de effectiviteit te bepalen.