Tests om te weten welke Bach Flower Remedies te gebruiken

Tests om te weten welke Bach Flower Remedies te gebruiken

Dr. Edward Bach, een Britse arts, ontwikkelde de Bach Bloesem Remedies in de jaren 1930. In de overtuiging dat de bloemen en planten hadden natuurlijke genezende vermogen, verzamelde hij de essentie van de 38 planten en bloemen. Een combinatie van 6:59 essences worden gebruikt in de meeste remedies. Een kleine hoeveelheid bloem of plantaardige materiaal wordt gebruikt in een 8: 7 oplossing cognac en water. Ze worden beschouwd als veilig, tenzij je allergisch bent voor brandy zijn. De remedies zijn bedoeld als een korte-termijn steun in de aanpassing van de emoties. Ontdekken welke combinatie van Bach Flower Remedies die u nodig hebt kan worden bereikt door het kennen van jezelf of met een vriend of familielid te helpen identificeren van de eigenschappen waardoor een probleem in je leven. Er zijn verschillende goede online sites die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste combinaties, of u kunt naar een lokale Bach Flower huisarts, die de juiste remedie kan mengen. Bach Flower Remedies worden niet beschouwd als medicijn, hoewel het vaak aangeduid als geneesmiddel. In de VS, worden ze vaak genoemd Bach essentie, en in het Verenigd Koninkrijk, Bach Remedies.

Rescue Remedy voor angst

Als je al te gestresst en lijden aan angst, dan is de Rescue Remedy kan zijn voor u. De meest voorgeschreven Bach remedie, wordt het gebruikt voor de stress en angst. Gebruikt om angstaanvallen te onderdrukken en te verlichten spanning, de Rescue Remedy is een mix van Impatiens, Rock Rose, Clematis, Cherry Plum en de ster van Bethlehem. Deze remedie is ook bekend als de Five Flower Remedy. Voordat u een Bach Bloesem Remedie, contact op met uw arts.

Cherry Plum voor Fear

Als je al te gespannen en bang voor de reden van uw plaats te maken, zou Cherry Plum deel van de bloem remedie voor u zijn. Meestal remedies bestaan ​​uit meer dan een kern. De Flower Remedy vragenlijsten zal helpen bepalen of Cherry Plum essentie is wat je nodig hebt (zie bronnen).

Cichorei voor Being overdreven bezorgd over anderen

Als ik gedenk aan anderen is een goede zaak, behalve wanneer het gaat om uitersten. Bewustzijn van de behoeften van anderen, ten koste van zichzelf kunnen te ver worden genomen. Een essentie van Witloof in een bloem remedie kan helpen bij het ombuigen van een deel van je focus terug naar jou en je leven.

Kamperfoelie voor leven in het verleden

Vind je jezelf te focussen op het verleden te veel. Of heimwee naar wat was of herbeleven het verleden, het kan mengen in uw huidige. Dr Bach geloofde dat essentie van Honeysuckle kan helpen om je uit stil te staan ​​bij het verleden en in uw huidige leven.

Impatiens te Ongeduld Cure

Als u last heeft van weg woede, haat in de rij staan ​​of ontbreken geduld met uw familie, vrienden, baas of kinderen, misschien Essentie van Impatiens helpen een meer vreedzame, de patiënt zelf te bereiken. Deze bloem essentie is vooral handig in de huidige hectische samenleving.

Clematis voor Low Energy

De uitgaven van uw dagen wegdromen kan een ernstig probleem zijn als het houdt je van het bereiken van uw doelen. De Bach Flower Remedy te helpen overwinnen overmatige dromerigheid zal hoogstwaarschijnlijk Clematis bevatten.

Neem een ​​online test

Online vragenlijsten zijn beschikbaar om te testen welke Bach Bloesem Remedie voor u geschikt is (zie bronnen). Of u kunt naar uw lokale Bach Flower Specialist. Veel biologische voedingswinkels, kruid winkels en alternatieve geneeskunde beoefenaars kan helpen helpen u bij het vinden van de combinatie van planten en bloemen essences die je zullen helpen.