Tests om te bepalen Gait Speed

Tests om te bepalen Gait Speed

Loopsnelheid kan de algehele gezondheidstoestand van een persoon aan te geven. Volgens Medill Rapporten Chicago, onderzoekers voerden een studie bij 131 patiënten van 70 jaar en ouder die op het punt om een ​​hartoperatie ondergaan waren. Zij vonden dat lage loopsnelheid signaleert kwetsbaarheid van een persoon en signaleert een hoog risico op cardiovasculaire dood.

Basic Test

Gait test kan een lopend verloop van een bepaalde afstand omvatten, bijvoorbeeld 20 meter. De onderzoeker geeft het begin en het einde van deze cursus, dan instrueert de test deelnemers aan de 20 meter lopen, draai je om aan het eind lijn en loop terug. De onderzoeker maakt gebruik van een stopwatch om de tijd die nodig is voor de test de deelnemers om de cursus af te nemen.

Versnelling en vertraging Zone Test

De onderzoeker creëert een wandelroute en markeert het begin en het einde. Hij markeert ook vlak voor en na de wandelroute om de proefpersonen te versnellen en vertragen. Als bijvoorbeeld de wandelroute van 20 voet in afstand, de onderzoeker kan deelnemers vragen gaan lopen vijf voeten voor het begin en einde vijf voeten na afloop. Hij begint een stopwatch bij de test deelnemer betreedt de wandelroute en stopt wanneer de deelnemer de finish bereikt.

Electronic Mat Test

Sommige onderzoekers gebruiken een speciale mat om loopsnelheid te testen. De mat vormt een wandelpad met sensoren die reageren op druk. Wanneer een proefpersoon loopt over de mat, de sensoren haar loopsnelheid opnemen en bieden de onderzoekers de gegevens. Dit reduceert het risico op verstoring door menselijke fouten en verbetert de nauwkeurigheid van de gegevens.