Test voor Osteomyelitis

Test voor Osteomyelitis

Osteomyelitis is een ernstige bot-infectie, meestal veroorzaakt door een andere externe weefsel infectie zichtbaar op het huidoppervlak. De bacteriën die de uitwendige besmetting reizen via de bloedbaan veroorzaakt en infecteren het bot. Het is belangrijk om diagnostische tests te krijgen voor osteomyelitis de infectie vroeg te vangen voordat er ernstige schade aan weefsel en bot.

Who Can Get It

Iedereen kan osteomyelitis te krijgen, maar meestal jonge mensen die gevoelig zijn voor ongevallen krijgen osteomyelitis vaakst. Bij kinderen van de grote botten van de benen en armen zijn betrokken, omdat gebroken botten, snijwonden en schaafwonden zijn het meest gebruikelijk hier. Ouderen krijgen osteomyelitis wanneer een secundaire aandoening zoals diabetes of atherosclerose veroorzaakt een slechte bloedsomloop. Mocht er een ontsteking optreden dat niet kan worden genezen, als gevolg van een slechte bloedsomloop, kan het bot op dat gebied besmet raken. U kunt osteomyelitis krijgen van een operatie aan een gebroken been op te lossen. Dit gebeurt wanneer bacteriën komt het bot tijdens of na de operatie. Tandheelkundige ingreep of een operatie te herstellen een gebroken been zet je ook een verhoogd risico op osteomyelitis.

Stafylokok infectie

Osteomyelitis wordt meestal veroorzaakt door de bacterie Staphylococcus aureus, of stafylokokbesmetting. Andere bacteriële organismen en schimmels kunnen osteomyelitis ook veroorzaken.

Symptomen

Als je osteomyelitis kan het u opvallen dat het is heet om aan te raken en je huid is rood en gezwollen. U zult ernstige pijn in de botten hebben. Misschien heb je een koorts hebben, en misselijk en lusteloos. Een teken van een probleem is een wond of opening in de huid die niet geneest, en pus drainage van.

Bacteriële Lab Test

Als u een ongewone infectie of een die niet te genezen, ga dan naar uw arts voor een examen. De arts zal de wond te inspecteren en een monster nemen van de pus en stuur het naar een lab om te testen op de bacterie Staphylococcus aureus.

Electronic Imaging

Uw arts kan een bloedonderzoek doen om te zien of u nog indicatoren van de infectie. Het is echter een goed idee om meer dan een bloedtest doen om osteomyelitis te diagnosticeren. De arts zal meestal bevestigen of het in het bot en niet alleen het omringende weefsel; om dit te doen, zullen ze waarschijnlijk wel een X-ray, CT-scan of MRI om te bevestigen dat het bot is geïnfecteerd.

Botbiopsie

Een andere effectieve test voor osteomyelitis is een bot biopsie. Uw arts zal een klein deel van het bot te verwijderen om te worden verzonden naar een lab om de bacteriën te bevestigen. Het kennen van de juiste bacteriën in de infectie, of de precieze stam van stafylokok bacteriën, kan de arts om de beste antibiotica voorschrijven.

Behandelingen

Antibiotica gewoonlijk eindigen osteomyelitis als het vroeg genoeg gevangen. Antibioticum behandeling van osteomyelitis is langer dan normaal. Om ervoor te zorgen dat de infectie is uit het bot en niet terugkomt, zal uw arts hebt u 4 tot 8 weken van antibiotica. Als antibiotica niet werken, kan uw arts een operatie uit te voeren om het geïnfecteerde deel van het bot te verwijderen.