Terugtrekkend tandvlees Cure

Terugtrekkend tandvlees Cure

Het tandvlees zijn een belangrijk onderdeel van een gezond gebit en vaak onopgemerkt blijven in het voordeel van de tanden, die meer in het onderwijs worden benadrukt. Het is belangrijk om niet te laten uw tandvlees uit de boot vallen of anders ze kan beginnen te wijken van je tanden, uiteindelijk het blootstellen van de wortel en zelfs het veroorzaken van de tanden los komen te zitten of uitvallen. Volgens de World Dental, tandvleesontsteking veroorzaakt 70 procent van het verlies van tanden bij volwassenen boven de 40.

Terugtrekkend tandvlees Overzicht

Wanneer je je tanden poetst u zult merken dat uw tandvlees zijn gevoelig, gezwollen of bloeden. Bij nadere beschouwing blijken het tandvlees lijken te terugwijkende van je tanden kan zelfs zijn blootgesteld de wortels om sommige van uw tanden waardoor ze gevoelig voor kou en warmte en zoete en zoute smaken. Als u merkt dat uw tandvlees bloeden of je tanden steeds gevoelig is, moet u uw tandarts te bezoeken en uw tanden en tandvlees voor parodontale aandoeningen onderzocht.

Er zijn twee belangrijke oorzaken van tandvleesaandoeningen: bacteriën en agressief borstelen. Toen we poetsen onze tanden veel mensen te veel druk en eigenlijk duw het tandvlees weg van de tanden. Het is logisch dat je tanden schoon te maken het meest effectief zou betekenen toe te passen net zoveel druk mogelijk en krijgen bij zo veel van de plaque mogelijk, maar deze mentaliteit kan leiden tot uiteindelijke verlies van tanden. Ook wordt de mond vol met bacteriën en soms zijn deze bacteriën in de scheuren en spleten van uw tanden en tandvlees. Ze kunnen breken het tandvlees waardoor ze weg te ebben en mogelijk een infectie te maken.

Behandelen of genezen terugtrekkend tandvlees

De eenvoudigste manier om terugtrekkend tandvlees behandeling is stoppen uitoefenen van excessieve hoeveelheden druk tijdens het poetsen. Als uw tandenborstel is bloedige na het poetsen, u toegepast op veel druk. Er zijn tandenborstels die er die drukgevoelig handvatten die automatisch de druk zal verlichten als je te veel toe te passen. Het is ook belangrijk om flossen tussen de tanden dit wordt de plaque en puin dat borstelen niet. Dit kan voorkomen dat de plaque van het binnenvallen van uw tandvlees en het veroorzaken van verdere recessie.

Als verbeterde mondhygiëne is niet genoeg is, kan een tandarts of parodontoloog antibiotica voorschrijven om te helpen verzorgen van eventuele infecties die de bacteriën kunnen hebben veroorzaakt. In extreme gevallen kan de tandarts een gom graft, waar een stuk van de huid over de tanden wordt geplaatst op de juiste tandvlees als manier vervangt het tandvlees waar het zich heeft teruggetrokken uit te voeren. Hij kan ook een gat boren in de tanden en vullen met een speciale substantie om het tandvlees zich aan de tanden. Het is belangrijk dat de stappen die zijn genomen om te repareren of te stoppen terugtrekkend tandvlees worden goedgekeurd door een tandarts om ervoor te zorgen dat het de juiste richting voor uw behandeling.