Terugdraaien van haarverlies

Volgens Medline Plus, mannelijke kaalheid veroorzaakt een terugwijkende haarlijn en haaruitval op de kruin. Vrouwelijke kaalheid dunt het haar over het hele hoofd. Alopecia areata is een auto-immuunziekte waarbij het lichaam aanvallen de haarzakjes, waardoor verschillende kale plekken op het hoofd.

Oorzaken

Meest haaruitval gerelateerd aan de leeftijd, erfelijkheid en veranderende hormonale niveaus. Andere oorzaken omvatten hoge koorts, infectie, grote operatie, ernstige stress en voedingstekorten zoals waargenomen in zeer beperkte diëten.

Preventie / Solution

Behandel de onderliggende oorzaak van haarverlies. Voedingstekorten, bijvoorbeeld, kan worden gecorrigeerd met een goed uitgebalanceerd dieet en vitamine supplementen. Haaruitval van stress stopt als het evenement voorbij is, en haar regrows in de tijd.

Medische behandeling

Minoxidil pillen te behandelen mannelijke en vrouwelijke kaalheid en alopecia areata. Finasteride pillen zijn voor mannen met kaalheid. Alopecia areata wordt behandeld door wrijven anthralin crème in de hoofdhuid of door het injecteren van cortisone in de getroffen gebieden.

Effecten

Minoxidil vertraagt ​​haaruitval en bevordert de hergroei. Finasteride blokkeert het vermogen van het lichaam om testosteron om te zetten in een hormoon dat haarzakjes krimpt. Cortison en anthralin bevordering van nieuwe haargroei.

Tijdlijn

Het duurt 12 weken voor minoxidil om de haargroei, die duurt slechts zo lang als je het nemen van de drug te produceren. Effecten Finasteride is niet komen opdagen voor de drie tot vier maanden, cortisone-injecties werken in ongeveer vier weken en anthralin crème duurt 12 weken.