Terug Voorzorgsmaatregelen

Terug Voorzorgsmaatregelen

Rugpijn kan verlammend genoeg zijn om te voorkomen dat u in staat om te lopen voor dagen, weken of maanden op een moment te zijn. Volgens Shreeji Orthopaedic Hospital, kunnen eenvoudige dagelijkse activiteiten, zoals zitten, draaien of heffen leiden tot chronische rugklachten. De beste manier om jezelf te beschermen is om voorzorgsmaatregelen te gebruiken.

Goed zitten

Sheeji Orthopaedic Hospital suggereert het gebruik van een rechte rug stoel met lage rugleuning om u te helpen voorkomen dat rugletsel. Altijd zitten met je rug volledig tegen de rugleuning en leg je knieën net iets hoger dan je taille. U kunt een voetenbankje of poef te gebruiken om uw voeten te verhogen terwijl u zit. Als u nodig hebt om te zetten om iets te bereiken terwijl u zit, zet je hele lichaam in plaats van te draaien op je taille. Staan en voorzichtig rekken ten minste eenmaal per uur te helpen verlichten van de stress op je onderrug van het zitten. Pas uw autostoel dicht bij het stuurwiel en controles, zodat u niet uit te reiken om ze te gebruiken.

Stress

Volgens de online back gezondheidsvoorzieningen Spine Universe, stress kan bijdragen aan terug aanhoudende pijn. Constante stress veroorzaakt spierspanning die overgaat in de rug-en nekpijn. Sommige stress te verlichten activiteiten zijn goed voor je rug gezondheid, zoals zwemmen, een bezoek aan de sauna, massage therapie en af ​​en toe lopen om hulp te krijgen van uw bloedsomloop verplaatsen en ontslaat de kramp in uw rugspieren. Zelfs iets eenvoudigs als het wegduwen van uw bureau een keer in de zoveel tijd en het nemen van een diep adem kan helpen verlichten van wat stress en rug pijn verminderen.

Terug Ondersteuning

Jongere mensen kunnen niet het gevoel dat de pijn in de rug bij het tillen of verplaatsen van zware voorwerpen. Als je ouder wordt, kun je beginnen om die pijn te voelen. Volgens eMedicineHealth, nemen voorzorgsmaatregelen die eerder in het leven kan helpen om preventie tegen rugpijn als je ouder wordt. Die maatregelen houden in een lendensteun riem wanneer u het tillen van zware voorwerpen. Een lendensteun riem biedt extra kracht om uw rugspieren, en kan de stress op je onderrug bij het optillen. Met behulp van een lendensteun riem op elke leeftijd is belangrijk, maar als je begint wanneer je jonger bent dan moet je helpen om je weer in je latere jaren te behouden.

Strenthen de Spieren

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw rugspieren te beschermen en te ondersteunen uw wervelkolom is om deze spieren sterk te houden, volgens Shreeji Orthopaedic Hospital. Een eenvoudige-back versterking oefening kun je elke dag doen is plat te liggen op je rug liggen, til je benen 4-5 centimeter van de grond en houd ze daar voor een telling van vijf. Als je dat doet slechts dertig van deze etappe liften een dag, zul je versterkt je rugspieren en helpen voorkomen rugletsel.