Terminal Brain Cancer Symptomen

Brain kanker is een term die gebruikt wordt om een ​​abnormale groei van kwaadaardige cellen te beschrijven in het hersenweefsel. De grootte en locatie van de kanker, het stadium van de gedetecteerde kanker en hoe snel behandeling begonnen uitgemaakt of de groei met succes kan worden behandeld of uiteindelijk aansluiting veroorzaken. Brain kanker die is ontwikkeld tot de terminale fase resulteert in een aantal symptomen in het getroffen individu.

Stages

Hersenkanker is verdeeld in vier stadia van ontwikkeling. In Fase I en Fase II, abnormale kankercellen zijn langzaam groeiende, moeilijk op te sporen, en zelden zijn begonnen met het uitzaaien, of verspreiden naar de omliggende weefsels. Brain gediagnosticeerd in deze beginfase wordt behandeld met het meeste succes. In fase III, de kankercellen zijn gemakkelijk herkenbaar en meer kans te zijn begonnen om zich te verspreiden. In Fase IV hersenkanker, heeft de groei begonnen met agressief verspreid in de omliggende weefsels. Deze fase van de ziekte is het stadium geassocieerd met terminale hersenkanker aangezien succesvolle behandeling is veel moeilijker.

Neurologische problemen

De meest voorkomende symptomen ervaren door patiënten hersentumoren die zijn verhuisd naar de terminale fase van de ziekte is een toename van neurologische problemen. Deze kunnen omvatten ernstige epileptische aanvallen, moeite met spreken of begrijpen wat er gezegd wordt aan hen, en problemen met lopen of balanceren. De persoonlijkheid van het individu kan plotseling en drastisch verschuiven en hij of zij kan beginnen te ongebruikelijk gedrag vertonen.

Problemen met het gezichtsvermogen

Een plotseling ontstaan ​​van visuele problemen kunnen ook signaleren terminale hersenkanker. De meest voorkomende van deze verstoringen het plotselinge verlies of scherpe daling ooghoek; visie die vreemd wazig wordt; en / of dubbel zien. Het is ook gebruikelijk dat deze problemen optreden in slechts een oog.

Braken

Een individu met terminale hersenkanker kunnen ook last heeft van ernstige aanvallen van onverklaarbare misselijkheid. De misselijkheid kan extreem zijn en kan gepaard gaan met periodes van langdurig en oncontroleerbaar braken.

Verergering van de symptomen

Patiënten die reeds gediagnosticeerde hersentumor kan een merkbare toename van het optreden en de ernst van de symptomen die reeds lijden ervaren. Hoewel bijvoorbeeld hoofdpijn komen vaak voor mensen met eerdere stadia hersenkanker, mensen met terminale hersenkanker kan intenser hoofdpijn die in verschillende delen van de kop hebben en volgens een ander patroon dan de vorige hoofdpijn.