TENS Machine Behandling

En TENS maskine er en form for alternativ behandling nogle gange beskrevet som en elektronisk massage. Det er en FDA-godkendt enhed, der administrerer en form af elektroniske impulser til kroppen. Den terapi, kaldet transkutan elektrisk nervestimulation (TENS), bruger lav spænding elektrisk strøm til at afbryde smerte impulser. Tilhængere af TENS maskiner tyder på, at maskinen er nyttig til behandling af smerter relateret til forskellige akutte og kroniske lidelser, og der er en vis begrænset medicinsk godkendelse af disse påstande.

Historie

TENS maskine først blev en populær og bredt accepteret form for terapi i USA i 1970'erne. Det var baseret på en teori udviklet i 1965 af Dr. Ronald Melzac og Dr. Patrick Wall. Fordi nerverne i rygsøjlen og rygmarven forårsage meget af smerter forbundet med forskellige betingelser, Melzac og Wall mente, at ved hjælp af elektronisk stimulation til at blokere nerverne i rygmarven fra at opleve smerte, kunne generel smertelindring kan opnås. Denne forudsætning var forløberen til TENS maskine, som bruger disse elektriske impulser til væsentlige afbryde og smerten reaktion spinal nerver stoppe.

Formål

Alternative behandlere, herunder fysioterapeuter, der tilbyder TENS maskine behandlinger, tyder på, at det er nyttigt for at lindre smerter. Behandlingen er specielt anbefales til dem, der oplever smerter i forbindelse med kirurgi, migræne, sports skade, gigt, tendinitis, fødsel og kræft. The American Cancer Society gør det klart, at de fleste af de mennesker, der tror på de smertestillende udsigterne til en TENS maskine tror ikke, at maskinen godbidder eller helbreder den underliggende tilstand, bare at det behandler smerten. Den præcise årsag til enhedens effekt på smerte er uklar, selvom American Cancer Society hedder det, at nogle mener, at TENS maskine stimulerer produktionen af ​​endorfiner, der tjener som vores krops naturlige smertestillende midler.

Medicinsk Support

Ifølge American Cancer Society, er der ingen beviser for, at TENS maskine behandling er nyttig som en langsigtet metode til smertelindring. Imidlertid ACS sites flere kliniske undersøgelser, som viser, at det har en begrænset anvendelse i midlertidig smertelindring i forbindelse med forskellige betingelser. Andre alternative behandlingsformer såsom akupunktur, kan dog være mere effektive til at styre lændesmerter, og ACS, at de fleste kliniske undersøgelser har antydet, at TENS maskine ikke er effektiv til at lindre smerter forbundet med kirurgi eller fødsel.

Behandlingsmetode

TENS maskine kan indgives af en læge eller en fysioterapeut. En person kan også få et hjem TENS maskine med en recept. Selv om der er over 100 forskellige typer på markedet, som er blevet godkendt af FDA, er de generelt alle arbejde på samme måde. Elektroder er fastgjort med ledninger til selve maskinen, som leverer en lav spænding elektrisk strøm. Elektroderne er derefter fastgjort til legemet, og den strøm bevæger sig fra maskinen gennem ledninger til kroppen. Elektroderne på kroppen er knyttet nær stedet for smerte, og når den elektriske impuls administreres, kan patienten føle varme eller prikken. Denne behandling kan vare i alt fra 5 til 15 minutter og kan gentages så ofte som nødvendigt for at opnå den ønskede smertelindring.

Risici

Ifølge American Cancer Society, er der nogle risici forbundet med TENS maskine behandling, så længe du ikke forsinke konventionel medicinsk behandling til fordel for brugen af ​​en TENS maskine. Men hvis maskinen bruges forkert, kan det have negative virkninger. Elektroderne må ikke fastgjort over hjertet eller øjne over hjernen eller på forsiden af ​​halsen. Spændingen skal ikke være for intens, eller en overflade brænde kan vises på huden. Endelig bør de, med et hjerte tilstand, en defibrillator og / eller en infusionspumpe afstå fra at bruge TENS maskine.