Tendonitis Hjem Løsning

Alle kan opleve senebetændelse. Mayo Clinic siger, "tendonitis er betændelse eller irritation i en sene --- en af ​​de tykke fibrøse snore, der lægger muskler til knogler." Fælles steder af senebetændelse er håndled, skuldre, albuer og hæle. Ifølge TendonitisTypes.com, hjem retsmidler for smerte og behandling af senebetændelse omfatter is terapi, massage, C-vitamin, og hvile.

Ice Terapi

Ice terapi anbefales, og er yderst effektiv til at reducere inflammation, når der er en mindre skade på muskler eller sener. TendonitisTypes.com siger, "Det reducerer inflammation, som er en af ​​de vigtigste årsager til smerter." Ice terapi bør anvendes til omkring 15 minutter af hver time i omkring tre timer. PainReliever.com siger, at is terapi "vil flytte overskydende blod væk fra området" skade.

Massage

TendonitisTypes.com hævder, at "hvis du kan røre din senebetændelse, og det er ikke alt for ondt at røre ved, en anden stor måde at behandle senebetændelse og andet naturligt middel af senebetændelse er en dejlig massage." Massage skal hjælpe med at lindre spændinger i det berørte område, og kan bringe nødhjælp til de ramte af den betændte sene muskler. Bare sørg for, at massage ikke forårsager mere ømhed i det berørte område.

Vitamin C

Fødevarer og kosttilskud, der er rig på C-vitamin kan hjælpe med senebetændelse. "C-vitamin hjælper med at reducere inflammation, som er et direkte resultat af senebetændelse," anbefaler TendonitisTypes.com. Nogle fødevarer, der er høj i C-vitamin er citrusfrugter og jordbær. C-vitamin kosttilskud arbejde lige så godt som disse fødevarer og kan købes i fanen gel, tablet og tyggetabletter piller.

Rest

Lyder ligesom hvad din læge vil fortælle dig, ikke? Mayo Clinic siger også, "Resten er afgørende for vævsheling." Resting det ramte område giver skade at reparere uden chance for at skade senen. Selvom hvile er anbefalet af læger, det er virkelig et hjem afhjælpe, fordi ingen andre steder betyder en person slappe af eller hvile mere end derhjemme, og den hviler bare det skadede område, så det betyder ikke, du er nødt til at blive i sengen indtil de sårede sener heler.