Tekenen van radongas Vergiftiging

Tekenen van radongas Vergiftiging

Radongas is wel een stille moordenaar, omdat het niet kan worden gezien of geroken. Tenzij een huis is getest op radongas met een speciale kit, kunnen de bewoners niet weten dat hun gezondheid in gevaar is. Het duurt langdurige blootstelling aan radongas aanzienlijke schade aan de gezondheid van een persoon te doen. Degenen die lijden aan radon gas vergiftiging echter veel lijden van dezelfde symptomen als longkankerpatiƫnten.

Infecties

Indien een persoon blootgesteld aan radon gedurende een periode van tijd, zal die persoon ervaart respiratoire infecties zoals longontsteking of bronchitis. De infecties zullen over en komen op een vrij regelmatige basis. De toename van infecties is vergelijkbaar met wat sommige oude rokers lijden latere leeftijd.

Hoesten

Een persoon die lijdt aan radongas vergiftiging zal lijden van wat sommigen noemen "rokershoest." De hoest zal beginnen als een lichte maar aanhoudende, en geleidelijk in de tijd het dieper en steeds gewelddadiger wordt. De persoon die lijden aan radongas vergiftiging kan steeds meer pijn te ervaren als het hoesten verergert. Het hoesten zal ontwikkelen tot het punt waar de persoon zal ophoesten van bloed.

Ademhalingsproblemen

Vergelijkbaar met degenen die gerookt langere tijd, zal een persoon die lijdt aan radon gas vergiftiging ademhalingsproblemen ervaren. Een persoon vindt het moeilijk om op adem te komen na een lichte lichamelijke activiteit en kan kortademigheid voelt op een steeds regelmatig. Pijn op de borst is ook algemeen gevoeld door degenen blootgesteld aan radon gas over langere tijd. Piepende ademhaling, terwijl het inademen is ook een teken van iemand lijdt aan de gevolgen van radongas vergiftiging, zo is de stem van een persoon wordt voortdurend hees of ruw.