Tekenen van Oxyuren

Maden zijn een veel voorkomende parasitaire darminfectie. In feite is het de meest voorkomende parasitaire worm-infectie in de Verenigde Staten, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention. Maden kan gevolgen hebben voor mensen van alle leeftijden, maar het is vooral veel voor bij kinderen. De aandoening kan worden behandeld met een anti-parasitaire medicijn dat de wormen en eventuele eieren zij gelegd doodt.

Jeuk

Het meest voorkomende symptoom van een pinworm infectie is jeuk rond de endeldarm en de anus. Bij vrouwen kan de vaginale streek ook jeuken. Deze jeuk ontstaat door vrouwelijke pinworms verplaatsen van de dikke darm naar de anale regio, terwijl de persoon die zij zijn besmet ligt te slapen om haar eieren te leggen. Door dit patroon, de jeuk neiging slechter nachts.

Moeite met slapen

Een ander teken van een pinworm infectie is plotselinge, onverklaarbare slapeloosheid of slapeloosheid, dat nog niet eerder heeft meegemaakt. Nogmaals, de symptomen zijn vaak merkbaar 's nachts te zijn, want dat is wanneer de vrouwelijke wormen bewegen door de dikke darm en de anale regio.

Spijsverteringsproblemen

Sommige mensen met maden kunnen ook last hebben van milde problemen met de spijsvertering, zoals af en toe misselijkheid en buikpijn. In veel gevallen zijn de symptomen zo mild ze niet gekoppeld aan een pinworm infectie tot andere symptomen.

Geen Symptomen

Veel mensen zijn besmet met maden, maar hebben geen symptomen. In sommige gevallen, kunnen de wormen in het lichaam voor de gastheer begint signalen herkent leven lang. Aangezien de wormen beginnen te vermenigvuldigen, is het waarschijnlijk dat je beginnen tekenen van infectie waarneemt.