Tekenen van nier problemen bij kinderen

Tekenen van nier problemen bij kinderen

De nieren zijn de afvalinzameling van het lichaam en het verwijderen van het systeem; Zonder hen zou het lichaam snel worden overspoeld met giftige stoffen. Bij kinderen, de meeste problemen ontstaan ​​door nier geboorte, maar diagnose kan verscheidene jaren duren. Houd je ogen open voor een aantal veel voorkomende problemen in verband met een nierziekte als u denkt dat uw kind kan een nierziekte hebben.

UrineProblemen

Een groot deel van het afval van de nieren te nemen uit het bloed terecht in de urine, dus wanneer er problemen te ontwikkelen met de nieren, urine gaat vaak aangetast. Als uw kind plotseling problemen met urineren of bedplassen, of voelt een branderig gevoel als hij plast, kan het een nierprobleem betekenen. Ook, als u bloed in de urine, een arts raadplegen. Deze tekens kunnen nierontsteking, nierstenen en andere ziekten geven.

Hoge bloeddruk

Terwijl de bloeddruk stijgt vaak als mensen ouder worden, weinig kinderen een hoge bloeddruk. De nieren spelen een belangrijke rol bij de controle van de bloeddruk en kan verheffen als de nieren beginnen functie verliezen. Dit resulteert vaak een blokkade in de urinewegen zoals nierstenen of een aangeboren afwijking genoemd urine reflux. De urine kan het lichaam niet verlaten en een back-up in de nieren.

Zwelling

Een van de meest voorkomende symptomen van een nierprobleem is de zwellingen van de handen, voeten en gezicht. Wanneer de nieren niet urine kan verwerken, de overmaat vocht zich op in het lichaam, waardoor oedeem of zwelling, een symptoom van vele nierziekten zoals nefrotisch syndroom en glomerulonefritis. Dit kan ernstig zijn; brengen van het kind naar een arts onmiddellijk.