Tekenen van epileptische activiteit

Tekenen van epileptische activiteit

Hoewel aanvallen invloed op het lichaam door het veroorzaken van convulsies en lichamelijke schudden, het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke stelt dat ze eigenlijk een symptoom van een hersenaandoening. De oncontroleerbare bewegingen van het lichaam, dat een aanval begeleiden optreden wanneer de hersenen stuurt off defecte elektrische signalen. Hoewel aanvallen zijn onvoorspelbaar en oncontroleerbaar, het herkennen van de symptomen van een aanval kan u helpen bij de behandeling die u nodig hebt te zoeken.

Warning Signs

Hoewel het onmogelijk is te voorspellen wanneer toevallen optreden, kunnen bepaalde symptomen mensen dat ze een geschikt snel kan hebben waarschuwen. Deze omvatten verwarring, gevoel spacey of vrijstaand, een tintelend gevoel in de maag, het zien van vlekken of het ervaren van vreemde smaken en geuren, volgens de website van het klinisch neuropsycholoog Glen Johnson. Het herkennen van terugkerende waarschuwingsborden kan je helpen voor te bereiden op aanvallen en voelen zich meer in controle van uw conditie, hoewel Johnson waarschuwt dat veel epileptische aanvallen optreden zonder waarschuwing.

Tijdens de inbeslagneming

Sommige aanvallen zijn nauwelijks detecteerbaar, zoals een onwillekeurige handbewegingen of een kort verlies van bewustzijn. Deze episodes kunnen duren maar een paar seconden in een tijd, dat wel aanvallen op kunnen gaan voor 2-5 minuten, volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. In andere aanvallen, het lichaam onvrijwillig verstijft of ontspant. De lijder onderhoudt soms het bewustzijn voor de duur van het beslag, maar kan geen controle over de belaste spieren.

Grand-Mal inbeslagneming Symptomen

De meest gemakkelijk herkenbare beslaglegging is het grand-mal aanvallen, die full-body stuiptrekkingen en verlies van bewustzijn brengt. Dit veroorzaakt vaak de persoon op de vloer vallen, niet in staat zijn bewegingen te controleren. Typisch de inbeslagneming gebeurt in fasen. Voor de eerste 30 seconden tot een minuut, de lijder instort, gaat onbewust en verstijft. Voor de komende 30 seconden tot een minuut, de lijder schokken ongecontroleerd. Deze aanvallen kunnen incidentele problemen, zoals plassen ongevallen en tong wonden veroorzaken van het bijten te hard. Als de patiënt moeite heeft met de ademhaling tijdens de aanval, kan hij of zij beginnen met het draaien van blauw.

Post-Inbeslagneming

Na elke aanval komt een periode van intense vermoeidheid, volgens Johnson. Een artikel van de National Institutes of Health stelt dat andere post-aanval symptomen zijn mild verwarring, tijdelijke zwakte in de ene kant van het lichaam en hoofdpijn. De patiënt kan niet in staat om gebeurtenissen die vlak voor de aanval te herinneren. Na een grand-mal aanvallen, de lijder meestal valt in een diepe slaap, en de meeste mensen voelen zich slaperig of suf voor minstens een uur daarna.