Tekenen van een overactieve blaas in de Ouderen

Het hebben van een overactieve blaas kan ertoe leiden dat u te obsederen over waar het dichtstbijzijnde toilet is en of u zult het er te maken in de tijd. Overactieve blaas vaker met de leeftijd, vooral bij vrouwen, maar is een behandelbare aandoening. Volgens de Mayo Clinic en de National Library of Medicine, symptomen van een overactieve blaas in de ouderenzorg onder aandrang tot urineren en incontinentie.

Driften

Plotselinge of frequente aandrang om te plassen zijn de meest voorkomende teken dat u een overactieve blaas.

Time Frame

U kan een overactieve blaas hebt als je moet meer dan acht keer plassen in een periode van 24 uur.

Verstoorde slaap

Als uw behoefte om te urineren verstoort je slaap minstens twee keer per nacht, vooral als je al aan leeftijd gerelateerde slaapproblemen hebt, kan je een overactieve blaas hebt.

Maatschappelijke ontwrichting

Depressie en sociale terugtrekking kunnen tekenen zijn van een overactieve blaas bij ouderen, vooral bij mensen die eerder maatschappelijk actief waren.

Onvolledige Eliminatie

Niet in staat om de urine uit uw blaas volledig te elimineren is een teken van een overactieve blaas bij ouderen en kan worden gerelateerd aan de blaas of urineweginfecties.

Incontinentie

Incontinentie die kunnen optreden wanneer u hoest, niest of lachen is een teken van een overactieve blaas, dat vaker wordt met de leeftijd.