Tekenen van een maagzweer

Maagzweren pest mensen uit alle lagen van het leven. Degenen die last hebben met de medische toestand worden gedwongen om strikt reguleren van hun dieet en neem een ​​assortiment van behandelingen. Ondanks zijn populariteit, zijn er veel mythes over zweren. Kruidig ​​voedsel en stress, bijvoorbeeld kan niet alleen bijdragen aan een maagzweer. In de meeste gevallen, een bacterie bekend als H. pylori is de dader. Maagzweren onder meer de maag, peptische en duodenale regio. Alle maagzweren leiden zweren op de bekleding van het spijsverteringskanaal.

Gevaren van een maagzweer

Onbeheerd maagzweren kan uiteindelijk leiden tot de dood. Naarmate de tijd vordert, de pijnlijke gebieden beginnen bloeden. Dit zal duidelijk worden door verschillende symptomen, waaronder afleveringen van duizeligheid of flauwvallen, bloed braken, misselijkheid, rug of pijn op de borst en een zwarte ontlasting.

De meest voorkomende maagzweerklachten

De drie voorkomende vormen van maagzweren hebben zeer gelijkaardige symptomen. Een persoon te maken met een maag-, ulcus of darmzweren kunnen een of alle van de volgende symptomen vertoont: buikpijn na het eten van een maaltijd, zure reflux, brandend maagzuur en scherpe buikpijn.

Wat moet u doen als u een maagzweer

Veel medische professionals adviseren zich te laten testen voor H. pylori, want dat is de belangrijkste oorzaak van een maagzweer. Als een persoon positief getest voor de bacteriën, de waarschijnlijkheid van een maagzweer veel groter. Overleg met een arts is de beste cursus van actie voor het begin van het probleem aanpakken.

Medicijnen die Verminder zuurproductie

De meest voorkomende soorten medicijnen voor maagzweren bevatten histamine H2-blokkers en protonpompremmers. Beide behandelingen verminderen de hoeveelheid zuur de maag maakt. Een vermindering van zuurproductie het proces van genezing zweren beginnen. De meeste zweren genezen binnen 8 weken.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het genezingsproces

Veel artsen raden dat patiënten met een zweer verschillende gezonde praktijken vast te stellen, terwijl de genezing van ulcera. Roken moet volledig worden gestopt, evenals kruidige voedingsmiddelen als ze brandend maagzuur veroorzaken. Professionals adviseren ook het beperken van cafeïne en alcohol consumptie. Als een wordt genomen, moet slechts zo in kleine hoeveelheden en tijdens een volle maag.