Tekenen van een Infant Formula Allergie

Tekenen van een Infant Formula Allergie

Als je baby is ongewoon kieskeurig of een huiduitslag met geen andere verklaring, kan hij allergisch voor zijn zuigelingenvoeding zijn. Zuigelingenvoeding kan op basis van melk of soja gebaseerde. Beide typen formule een allergische reactie bij zuigelingen veroorzaken. Het kan nodig zijn om de kinderarts te bezoeken om te ontdekken of zijn allergische reactie wordt veroorzaakt door zijn zuigelingenvoeding.

Loose Krukken

Als uw kind allergisch is voor zijn formule, kan u merken zijn ontlasting los kunnen raken en waterig. Hij kan vaker ontlasting hebben en, in ernstige allergische reacties, kan er bloed in de ontlasting zijn. Hij kan ook meer volume te ervaren in zijn ontlasting dan normaal is.

Fussiness

Natuurlijk zal je baby niet in staat zijn om u te vertellen dat ze jeukende voelt of dat haar maag is van streek. In plaats daarvan zullen ze lijken fussier dan normaal als ze het ervaren van deze vormen van allergische reacties op haar formule. Hij kan vaker huilen of mogelijk meer moeite dan normaal in slaap te vallen of door te slapen hebben.

Koude-achtige symptomen

Als uw baby een allergie voor zijn formule, zult u merken dat hij begint aan een loopneus krijgen net nadat hij zijn fles. Hij kan ook een verstopte neus en tranende ogen, en hij kan niezen of hoesten, hoewel hij niet over een verkoudheid. Deze types van symptomen zal verschijnen zeer snel na je baby zijn fles als hij allergisch is voor de formule.

Huid problemen

Uw kind kan een uitslag ontwikkelen als hij allergisch is voor zijn formule. Deze uitslag kan overal op het lichaam verschijnen. Hij kan ook netelroos of eczeem kader van de allergische reactie. Als hij is ernstig allergisch voor zijn formule, kan u merken zwelling van de lippen of tong, hoewel zwelling overal kan optreden op zijn lichaam.

Time Frame

Symptomen verschijnt direct als je baby heeft een ernstige allergie voor zijn formule. Sommige zuigelingen minder ernstige allergie├źn en ze kan tot een week weergegeven, die kan het moeilijk om te weten dat de reactie is gerelateerd aan de zuigelingenvoeding. De meeste kinderen zal de allergie voor soja of melk door de tijd dat ze 3 jaar oud ontgroeien.