Tekenen van Dunne Blood

Tekenen van Dunne Blood

Wanneer het lichaam van een individu ontbeert voldoende bloedplaatjes te stollen van bloed, de aandoening, de zogenaamde trombocytopenie, vraagt ​​om aandacht. Mensen met een trombocytopenie dient zorg te dragen om snijwonden te vermijden en zich te onthouden van het nemen van bloedverdunnende medicijnen zoals aspirine. Trombocytopenie kan een onderliggende aandoening signaleren, zoals leverziekte, vitamine B12 deficiëntie, leukemie of een bijwerking van een medicijn. Artsen moeten op tekenen van trombocytopenie kijken, zodat ze de nodige maatregelen te diagnosticeren en behandelen van de patiënt kan nemen.

Neusbloedingen

Neusbloedingen komen vaak voor, vooral in droge of koude lucht, of tijdens het griepseizoen wanneer je neus slijmvlies geïrriteerd raakt van niezen, snotteren en krassen. Echter, als je opeens veel bloedneuzen, je kon trombocytopenie hebben en moet een afspraak met uw arts te vragen.

Blauwe plekken

Overmatige blauwe plekken kan de aanwezigheid van trombocytopenie signaleren. Blauwe plekken is een normaal verschijnsel, maar als je blauwe plekken te vinden na licht stoten in of borstelen tegen iets, moet je kijken naar de mogelijkheid dat je dun bloed. Ook als u een blauwe plek die niet verdwijnt merkt, raadpleeg dan uw arts.

Petechiën

Tiny, gelokaliseerd rode stippen, die bekend staat als "petechiën," zijn een teken van een bloeding onder de huid - en trombocytopenie. Als je naar beneden duwen op je huid en het verrood onmiddellijk nadat u de druk te verminderen, is dit een teken van petechiën.

Bloeden

Als je bloed dunner wordt, kan je problemen als gevolg bloeden van snij-en schaafwonden te hebben. Soms gebeurt dit als gevolg van de licht de locatie - sommige gebieden van het lichaam randen rijker dan andere. Echter, als je ziet dat overmatig bloeden is de norm geworden, rekening houden met de mogelijkheid dat u hebt het bloed te verdunnen en te onderzoeken zijn reden.