Tekenen van drugsverslaving Denial

Tekenen van drugsverslaving Denial

Drugsverslaving kan vrijwel iedereen treffen. Ondanks de gangbare stereotypen, doet het zich niet beperken tot een bepaalde leeftijd, geslacht, ras of sociaal-economische status. Dit probleem is vooral een uitdaging om te gaan met, omdat veel drugsverslaafden vast komen te zitten in de ontkenningsfase en weigeren om hun probleem of de effecten die het heeft op hen en de mensen om hen toe te laten. Door het probleem niet toelaten, kunnen ze beter niet tegen de noodzaak om te stoppen met het gebruik van drugs.

Definitie

Een drugsverslaving wordt algemeen gedefinieerd als dwangmatig drugsgebruik. Dit gaat meestal gepaard met fysieke en / of psychologische afhankelijkheid van de drug.

Waarschuwing

Een drugsverslaafde die in ontkenning zal vaak gaan tot het uiterste om haar drugsverslaving te verbergen. In plaats van het nemen van verantwoordelijkheid voor haar daden, zullen ze zichzelf gecast als een slachtoffer.

Effecten

Drugsverslaving kan verwoestende gevolgen voor het leven van een persoon te hebben. Deze kunnen bestaan ​​uit financiële problemen, verlies van baan, vernietiging van persoonlijke relaties en gezondheid.

Borden

U kunt zien een drugsverslaafde is in ontkenning, toen hij weigert om zijn verslaving toe te geven of om de verantwoordelijkheid voor de effecten ervan, zelfs na herhaalde problemen oppervlak te nemen en invloed op zijn leven en het leven van degenen die hem omringen.

Oplossing

Hoewel je niet kunt dwingen een drugsverslaafde om hulp te krijgen, kunt u weigeren om een ​​enabler van zijn ontkenning. U moet houden hem verantwoordelijk voor zijn daden en hem dwingen om te gaan met de gevolgen in plaats van het helpen om ze glad over.