Tekenen van ADD in een 3-Year-Old

Tekenen van ADD in een 3-Year-Old

Zoals gedrag drastisch verandert bij kinderen tussen de leeftijd van 3 en 4, is het moeilijk om de juiste diagnose van de tekenen van ADD bij proefpersonen zo jong. Volgens het Nationaal Instituut voor de Volksgezondheid, het classificeren van kinderen met ADHD wordt bepaald door drie factoren: onoplettendheid, hyperactiviteit en impulsiviteit. Echter, in 3-jarigen, moet je op zoek naar extremen in deze gedragingen als al deze eigenschappen zijn normaal.

Onoplettendheid

Kinderen die tekenen van onoplettendheid vertonen de neiging om gemakkelijk te worden afgeleid, schakelen activiteiten voortdurend, hebben moeite met concentreren, vervelen met activiteiten, dona € ™ t lijken te luisteren, dona € ™ t te volgen instructies, moeite hebben met het verwerken van informatie zo snel als anderen en dagdroom .

Hyperactiviteit

Symptomen van hyperactiviteit onder friemelen, tollen, praten non-stop, lopen rond, problemen met stilzitten en problemen met het doen van rustige activiteiten. Een 3-jarige met symptomen van hyperactiviteit misschien moeite om zichzelf vermaken doen van activiteiten, zoals het kleuren hebben.

Impulsiviteit

Kinderen die symptomen van impulsiviteit vertonen kunnen andere peopleâ € gesprekken ™ s te onderbreken, moeite hebben met wachten op dingen die ze willen of voor hun beurt in een activiteit, en kan erg ongeduldig zijn.