Tekenen en symptomen van Reumatische hartziekte

Tekenen en symptomen van Reumatische hartziekte

Reumatische hartziekte is een levenslange cardiale aandoening waarbij de hartkleppen beschadigd door de ontsteking die ontstaat met reumatische koorts. De hartkleppen kunnen gehavende geworden, en het bloed wordt verhinderd stroomt in de richting of de hoeveelheid die het zou moeten.

Oorzaak

Reumatische hartziekte wordt veroorzaakt door reumatische koorts, die kunnen voortvloeien uit een onbehandelde keelontsteking infectie.

Identificatie

Iedereen is gevoelig voor de keelontsteking virus en kunnen acute reumatische koorts ervaren, maar kinderen van vijf tot 15 het meest te lijden.

Tekenen van infectie

Reumatische koorts treedt meestal 2-3 weken na keelontsteking infectie. Veel voorkomende symptomen geassocieerd met reumatische koorts leiden tot een algemeen onwel gevoel, koorts en gewrichtspijn en zwelling die locaties wisselt in het lichaam.

Betekenis

Volgens de American Heart Association, reumatische hart-en vaatziekten is de belangrijkste oorzaak van cardiovasculaire sterfte onder mensen leeftijden 50 en onder in de wereld van de ontwikkelingslanden.

Het voorkomen

De belangrijkste methode van preventie voor reumatische hartziekte is een keelontsteking infectie te behandelen met antibiotica voordat reumatische koorts is in staat om te ontwikkelen.