Tekenen en symptomen van drugsverslaafde baby's

Tekenen en symptomen van drugsverslaafde baby's

De tekenen en symptomen van een drugsverslaafde baby kan per individu verschillen, omdat elk kind is anders. De symptomen van een pasgeboren baby ervaringen, alsmede de duur afhankelijk van de hoeveelheid narcotica moeder verbruikt en hoeveel baby was nog in de bloedbaan op het moment van geboorte. Dit artikel probeert om basisinformatie over de tekenen en symptomen van een baby die lijden aan drug terugtrekking te bieden, terwijl ook het leveren van oplossingen over hoe de zorg voor deze speciale kleintjes.

Tekenen en symptomen van drugsverslaafde baby's

Wanneer een vrouw zwanger is, bijna alles wat ze consumeert overgaat in de bloedbaan van de baby. Van cafeïne aan nicotine, kan kunstmatige stimulerende middelen een invloed hebben op zowel het uiterlijk en gedrag van een pasgeboren baby te maken. Voor een moeder die drugs gebruikt, dit effect is nog sterker, en kan een aandoening bij een zuigeling zogenaamde neonatale abstinentie syndroom (NAS), de officiële medische term voor de problemen een baby ervaringen terwijl loskomen van de middelen die moeten leiden aangegaan hun kleine systemen. NAS zorgt ervoor dat de exacte dezelfde reactie bij een zuigeling als een drugsgebruikende volwassen als ze stoppen met het nemen van hun verdovende keuze. Echter, met een zeer jonge en kleine baby, kunnen de effecten zijn veel meer traumatische en serieus.

Een van de eerste tekenen en symptomen van een drugsverslaafde kind evident bij de geboorte is een laag geboortegewicht. Hoewel veel factoren kan veroorzaken, als de moeder een bekend geneesmiddel gebruiker, narcotica bijna altijd rekening gehouden. Laag geboortegewicht baby's kunnen ook bijzondere aandacht vereisen niet alleen vanwege hun grootte en het uiterlijk, maar vanwege hun onvermogen om infectie en voorkomende ziektekiemen gevonden in elk ziekenhuis af te weren. Hoe kleiner de zuigeling, vatbaarder hij of zij zal ziek worden, vooral wanneer het lichaam al afweren van de effecten van geneesmiddelen.

Verdere symptomen

Drugsverslaafde baby's kunnen ook heel erg prikkelbaar. Zij kunnen gemakkelijk frustreren, hebben een korte humeur of schrikken bij de eenvoudigste geluid. Zij worstelen vaak met een onregelmatig slaappatroon, en kan erg hyperactief zijn, ondanks het gebrek aan rust ze erin te krijgen. Vanwege deze extreme persoonlijkheidstrekken in zo'n jonge baby, moet medische stafleden en verzorgers eindeloos geduld met deze baby's hebben als het medicijn werkt zijn weg uit het systeem van de baby.

Long-Term Symptomen

Een drugsverslaafde baby kan ook gevolgen ondervinden op latere leeftijd. Deze omvatten motorische vaardigheid vertragingen en het onvermogen om te communiceren en te socialiseren met collega's behoren. Veel baby's geboren verslaafd aan drugs gaan worstelen met gedragsproblemen als ze eenmaal zijn schoolgaande. De mogelijkheid om stil te zitten, richten en te onderhouden persoonlijke grenzen zijn soms grote prestaties voor deze mensen, en deze problemen worden vaak opgelost alleen met therapie, een gewijzigde opleidingsplan en / of de voorgeschreven medicatie.

Helpen met Healing

Als u een pleegouder of familielid van een drugsverslaafde baby, zijn er dingen die je kunt doen om te proberen om het kind te troosten als ze af van hun narcotica verslaving komen. Inbakeren van een baby strak in een deken kan comfort en veiligheid te brengen naar een kleintje. Dit helpt ook overstimulatie te voorkomen, die verder kan verergeren de zuigeling. Sommige verzorgers vinden het ook nuttig om baby massage te leren of te oefenen veel rockende en rustgevende geluiden met deze baby's.

Het leren van de touwen

Over het algemeen, de beste manier om te troosten en te helpen een drugsverslaafde baby is te krijgen om de tekenen en symptomen die uniek zijn voor dat specifieke kind te leren kennen. Van spoot ogen aan plotselinge beweging van de ledematen, als je de tekenen van uw baby is over te gaan over de rand te weten, kunt u beginnen om snel en adequaat te reageren.