Tekenen en symptomen van de ziekte van Addison

Volgens de Mayo Clinic, ziekte van Addison is een aandoening die het lichaam veroorzaakt onvoldoende hoeveelheden hormonen. Deze ziekte zorgt ervoor dat de bijnieren te weinig aldosteron en cortisol. Hormoonbehandeling vaak nodig om de toestand te verhelpen en weer in het lichaam.

Spierzwakte

De Mayo Clinic zegt een van de tekenen van de ziekte van Addison is spierzwakte. Een persoon met deze aandoening voelt zich vaak moe en overweldigd door dagelijkse taken. Hun spieren verzwakken en vermoeidheid sets in. De ziekte veroorzaakt een persoon te lage bloeddruk, die de spieren veroorzaakt een verzwakking van lage bloedtoevoer en kan ook leiden tot een persoon om duizelig te worden. Spier- en gewrichtspijn gaat tevens gepaard met zwakte.

Weight Loss

Mensen met de ziekte van Addison ook ervaring gewichtsverlies, volgens de Mayo Clinic. De aandoening veroorzaakt vaak een verminderde eetlust. Een persoon die lijdt aan de ziekte van Addison snel ondervoed worden, waardoor de ziekte vooruitgang en pak waardoor andere problemen zoals depressie en prikkelbaarheid maakt.

Misselijkheid

Een ander teken van de ziekte van Addison is misselijkheid. Constant misselijkheid kan leiden tot slechte eetgewoonten en voeding. Deze gevoelens kunnen ook mee op braken. Andere maagproblemen kunnen ook leiden tot diarree.

Intolerantie voor koude

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, een teken van de ziekte van Addison is een intolerantie voor kou. Mensen met Addison's hebben een lage druk druk en een slechte bloedsomloop. Wanneer er een tekort aan bloedtoevoer iemand gemakkelijker koud.

Huidproblemen

De Universiteit van Maryland Medical Center zegt ook dat mensen met de ziekte van Addison lijden met huidproblemen zoals blauwzwarte pigmentatie rond de mond en andere gebieden van het lichaam, zoals de tepels en de genitale regio. Een persoon kan ook nog zwarte sproeten en donkere plekken op de huid op het lichaam ook.