Teenage Depressie Symptomen

Bij het omgaan met jongeren en hun stemmingen, kan het moeilijk zijn om het verschil tussen normale tiener angst en een geval van klinische depressie te bepalen. Het is echter belangrijk te onderkennen wat tiener depressie dus het kan snel en behandeld, vooral met het bijbehorende risico op zelfmoord.

Verdriet

Frequente aanvallen van huilen en tekenen van aanhoudende verdriet, zoals het dragen van zwarte kleding, obsessie met horror film of morbide boeken, en donkere geschriften, zijn allemaal symptomen van tiener depressie.

Verveling

Aanhoudende verveling kan een teken zijn van tiener depressie, vooral indien vergezeld van verlaagde motivatie, slechte schoolbezoek en een gebrek aan energie zijn.

Hopeloosheid

Hopeloosheid is een belangrijk symptoom bij depressieve tieners. Opmerkingen met betrekking tot een hopeloze toekomst en verwaarlozing van de doelen en basishygiƫne vaak gepaard gaan met klinische depressie bij tieners.

Renteverlies

Als een tiener verliest plotseling interesse in een keer-genoten activiteiten en niet meer lijkt te worden het nastreven van een leuke tijd, zou dit een geval van depressie aan te geven.

Lichamelijke problemen

Onverklaarbare en frequente hoofdpijn, pijn en buikpijn combinatie met een of meer van de voorgaande emotionele symptomen heel goed gelijk een tiener depressieve aandoening.