Teen Diëten en Workouts

Teen Diëten en Workouts

Obesitas is een belangrijk gezondheidsprobleem zorg voor kinderen en jongeren, en het probleem wordt steeds erger. De Centers for Disease Control meldde dat "Van de jongeren van 12-19 jaar, obesitas toegenomen 5-18,1%" tussen 2007 en 2008. Er zijn geen magische methoden voor het verliezen van gewicht, maar eenvoudige veranderingen in levensstijl die in een tienerkamer dagelijkse leven kan worden geïmplementeerd kan helpen een gezond gewicht te behouden. Veranderingen in dieet en regelmatige lichaamsbeweging, zijn veilige en effectieve manieren voor tieners om ponden schuur en fit te krijgen.

Inzicht in calorie-inname

Een effectieve manier voor tieners om gewicht te verliezen is door het monitoren van calorie-inname. Tieners moeten leren hoe om te lezen en te ontcijferen voedseletiketten, die informatie over koolhydraten, vet en eiwit inhoud te geven. Volgens KidsHealth.org, moet tiener meisjes nemen in 1.600 tot 2.500 calorieën per dag, terwijl de tienerjongens 2.500 tot 3.000 calorieën per dag zou moeten hebben.

Eten Journaling

Er zijn veel voordelen voor kinderen en jongeren die een levensmiddel dagboek bij te houden. Een dagboek kan helpen een tiener bijhouden van calorieën, en bewaken van vet en koolhydraten inname. Een tijdschrift zal het ook mogelijk een tiener om set doelstellingen van het gewichtsverlies te houden en schrijf de redenen voor elk doel. Tieners moeten kleine doelen te stellen op het eerste en deskundig belonen met non-food artikelen. Als tieners voelen zich ongemakkelijk uitvoering rond een notitieboekje en een pen, kunnen ze korte journaalposten ipv schrijven op hun mobiele telefoon of draadloos apparaat. Gewichtsverlies apps voor smartphones kunnen ook geven tieners een manier om hun voortgang.

Uitoefening

Overgewicht tieners zal waarschijnlijk een overgewicht volwassene, wat kan leiden tot een groot aantal negatieve gezondheidsproblemen zoals diabetes en hart-en vaatziekten worden. Volgens FamilyEducation.com, "Elke keer als onze tieners wildgroei in de voorkant van de TV, hun metabolisme langzaam als een slak." De site raadt minstens drie sessies van 20 minuten van aërobe oefening per week voor kinderen en jongeren. Jongeren die sporten zoals tennis, basketbal of voetbal spelen mogelijk al dit doel te bereiken binnen hun schoolweek, maar voor kinderen en jongeren die niet sporten spelen, activiteiten, zoals zwemmen, fietsen, dansen en power walking ze de gezondheid van de activiteit die ze nodig hebben kunnen geven . Voor de training, moeten tieners een goed stuk, en moeten zich niet druk om het punt van letsel of uitputting. "Oefening mag nooit pijn doen, hoewel een beetje spierpijn kan worden verwacht, met name in de eerste weken van een workout programma," Barbara Cooke uitgelegd in haar FamilyEducation.com artikel.