Technieken om de bloeddruk te verlagen

Hoge bloeddruk draagt ​​directe risico's op hartaanvallen, beroertes, hart-en vaatziekten en andere medische problemen. Samen met medicijnen, zijn er tal van technieken die de bloeddruk snel en natuurlijk kunnen verlagen.

Neem een ​​warm bad

Een warm bad bevordert vaatverwijding, of het openen van de bloedvaten. Hierdoor zal bloeddruk vrijwel onmiddellijk vallen. Als een extra voordeel, kan aromatherapie zouten en kralen worden gebruikt voor extra ontspanning. Zodra u volledig gekalmeerd en klaar om het bad af te maken, wees voorzichtig als je opstaat. Omdat de bloeddruk sterk is verlaagd, kan dat leiden tot flauwvallen als je te snel. Ease up heel langzaam op en controleer je of ander ding stevig op te hangen aan terwijl je staat.

Mediteren

Laat uw geest te ontspannen en te oefenen gecontroleerde ademhalingstechnieken. Als het mogelijk is, nog wat ontspannende muziek en doe dit op een dagelijkse basis. Stel je een tijd of een locatie die je kalmeert. Dit kan een plek waar je geweest of fantasie locale Droom je van gaat worden. Neem diep adem terwijl je dit doet. Hierdoor zal de spieren, spanning te verminderen en stress te verminderen met zich zal vertalen in een verlaging van de bloeddruk.

Zorg voor voldoende slaap

Automatisch slapen verlaagt de bloeddruk. Het krijgen van een voldoende hoeveelheid slaap (7 tot 8 uur) per nacht bloeddruk af gedurende langere tijd. Probeer aan de stok met een regelmatig schema zo veel mogelijk. Als uw slaapgewoonten zijn grillig, het maakt het moeilijker om de juiste hoeveelheid rust te krijgen om de bloeddruk laag te houden. Probeer te korte dutjes te nemen als je niet in staat om een ​​slaap schema te houden zijn. Doe wat je kunt om ten minste 7 of 8 uur slaap elke nacht, omdat dit de bloeddruk zal verlagen en helpen met andere gezondheidsproblemen.