Tea Tree Oil & Sinus Infektioner

Mer än 35 miljoner människor per år drabbas av bihåleinflammation i USA. Bihåleinflammation kan påverka en persons psykiska, fysiska och sociala förmågor, vilket gör det svårt att fungera hemma, på jobbet eller i skolan. Många mediciner kan bota bihåleinflammation, men för dem som föredrar naturliga sätt, kan tea tree-olja vara ett bra alternativ.

Tea Tree Oil Fakta

Tea tree olja kommer från en australiensisk växt som heter Melaleuca alternifolia. Tea tree olja har använts i århundraden för dess antibakteriella och lugnande egenskaper. Ren tea tree-olja kan köpas på alla fysiska butik för mindre än $ 15.

Sinus infektion Fakta

Sinus infektioner kan vara virala, bakteriella och svamp. Generellt flesta bihåleinflammation är bakteriell och kan behandlas med antibiotika.

Behandling

För människor som vill undvika användning av antibiotika, är tea tree olja ett naturligt alternativ för att behandla en sinus-infektion. Tea tree olja kan behandla en sinus-infektion om det är bakterier.

Metod

Placera fyra droppar 100 procent ren tea tree olja i en kokande kastrull med vatten. Sätt huvudet över potten och låt det sjuda i 20 minuter, tre gånger om dagen. Innan du går till sängs, gnugga lite tea tree olja på näsborrarna för att lugna bihålor och dödar bakterierna.

Tidsplan

Tea tree olja ska döda bakterierna inom tre till fyra dagar. Om symtomen kvarstår i mer än sju dagar, kontakta en läkare för bedömning.